Met dit simpel trucje bescherm jij je haar tegen al het chloor in zwembaden!

Print
Met dit simpel trucje bescherm jij je haar tegen al het chloor in zwembaden!

Foto: Pinterest

It's here: de zomer! Velen onder ons trekken naar de zon, en zullen daarbij ook een plonsje nemen in het zwembad. Maar wist jij al dat dit schadelijk kan zijn voor je haar? No worries, wij vertellen je hoe je je lokken kunt beschermen.

Ook al ga je niet op vakantie, de kans is groot dat je in België ook in het zonnetje gaat zitten, én het zwembad inspringt. Je denkt er misschien niet aan, maar zon, chloor en zout zijn schadelijk voor je mooie lokken. Zéker als ze gekleurd zijn.

Er zijn heel wat producten te koop die beloven je coupe te beschermen tegen UV-stralen. Gewoon eens langsgaan bij je favoriete winkel en je zult er zeker één weten te vinden. Maar hoe ga je chloor en zout tegen? 

De oplossing is simpel én gratis. Aan de meeste zwembaden zijn er namelijk douches te vinden. Die zijn er niet alleen om zand van je af te spoelen. Als je voor je het water ingaat je haar al even nat maakt, zullen ze minder water in het zwembad opnemen. Zodra je gedaan hebt met plonsen, spoel je gewoon nog eens af. Dan je beschermende UV-spray eens aanbrengen, en voila!

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video