Een reisbuddy nodig? Zoek een vriendin met dit sterrenbeeld

Print
Een reisbuddy nodig? Zoek een vriendin met dit sterrenbeeld

Foto: Pinterest

De zomer komt eraan, en dat wil voor velen onder ons zeggen dat we kunnen uitkijken naar een tripje naar het buitenland. Heb jij zin in een citytripje of reis naar de zon, maar zoek je nog een maatje? Begin dan maar te filteren op basis van sterrenbeeld, want een Ram is de ideale reispartner.

Avontuurlijk en energiek

De hele dag op het strand liggen of langs de winkelstraten slenteren? Niet met een ram in je gezelschap! You’re in for some fun. Jetskiën of parasailen? Niets is te gek.

 

Innovatief en moedig

Soms durf je weleens in onvoorziene omstandigheden terecht te komen op vakantie. Panikeren is dan niet direct het beste om te doen. Naast een ram hoef je in ieder geval niet bang te zijn. Door hun moedigheid durven ze alles aan, en bovendien weten ze ook nog creatief naar oplossingen te zoeken.

 

 

Enthousiast en zelfverzekerd

Enthousiaste mensen, dat hebben we graag! Laat dat nu net zijn waar de ram om bekend staat. Niet alleen tijdens de reis zal je hyped up zijn, maar ook in de aanloop ernaartoe. Jippie!

 

Dynamisch en vlug van begrip

Iets wat veel mensen appreciëren aan de ram is dat ze zich heel goed kunnen aanpassen. Heb je eens een mindere dag en wil je dat parasailen toch maar een andere dag doen? Geen probleem! Dan zoeken we toch iets anders uit?

 

Meer over Reizen

Meest recente video's

Meer video