TREND: zo gebruik jij het dromerige Marrakesh als inspiratie voor een verbluffende zomerlook

De Scandinavische mode domineert al een tijdje de kleerkast van elke modebewuste shopping addict. Aka: all of us. Dit jaar zakken we af naar warmere oorden en halen we onze inspiratie in Marrakesh. Denk: levendige marktjes, veel kleuren, natuurlijke materialen en Oosters-Arabische warmte. Geen eenvoudige klus, maar met deze tips ben jij voor je het weet klaar voor de Marokkaanse catwalk!
Print

Dit jaar is Marrakesh ongelooflijk hip, maar omdat een tajine kopen minder binnen ons interesseveld valt dan met geld smijten in kledingwinkels, moeten we ons budget op een andere manier opsouperen! Kleren, dus.

 

LOS, LOSSER, LOST

Oversized tunieken, brede zijdezachte broeken en losse hemdjes: comfort wordt hoog in het vaandel gedragen en toch weten Marokkanen ons jaloers te maken op hun stijl. Al kan losse kledij onflatterend zijn voor je figuur. Schakel daarom de hulp in van een tailleriem en laat je bovenstuk in je broek zeker bloezen!


JUWELEN & TULBAND

Flosjes, een sjaal in je haar, een stapel armbanden, lagen kettingen en oorbellen die het uithoudingsvermogen van je oorlelletjes danig op de proef stellen: overdressed - of -bejeweled - kun je in Marrakesh niet zijn!

 

PRINTS & MISMATCH

Wie reeds voet zette op Marokkaanse grond, weet dat de gebouwen een spel van kleuren zijn. En dat geldt ook voor de kledingkeuze. Ton sur ton staat niet in het Marokkaanse woordenboek - en niet enkel omdat het Frans is ;) - dus laat alle remmen los wanneer je een outfit samenstelt.

 

SLOEFKES FOR THE WIN

De enige soort sloefen die je van Jani mag dragen: muiltjes. Ze vonden hun oorsprong in Marroko en we nemen er maar al te graag een paar op twintig mee naar B

En nee je hebt heus geen blauwe lucht, peperdure vliegtuigtickets én een Voguefotograaf nodig om dit te evenaren. De redactie van JaniTV sloeg de handen even in elkaar en maakten voor jullie onze versie van de Marrakeshlook. 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video