Lmao! Deze Temptation-tweets van aflevering 13 bezorgen je drie nieuwe lachrimpels!

Print
Lmao! Deze Temptation-tweets van aflevering 13 bezorgen je drie nieuwe lachrimpels!

Foto: Giphy

Het einde is al in zicht. We zijn nog twee weken verwijderd van de gevreesde Temptation apocalypse en om dat verdriet te dekken gaan we er weer stevig tegenaan met de beste tweets die de aflevering van gisterenavond samenvatten. Uitlachen. Bekritiseren.

TIMTATION

Binnen twee weken is Temptation Island 2018 officieel ten einde, dus we moeten ervan profiteren! We gaan dus ook deze week van Tim nog eens onze zondebok, pispaal, noem maar op maken! Hehehehehehe... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOEKEROEND

Als er één ding is dat we over Temptation kunnen zeggen, is het wel dat het onze gemiddelde hersenpan serieus onderontwikkeld achterlaat. Er zijn ook de laatste afleveringen een paar dingen opgevallen die op z'n allerminst "koekeroend" te noemen zijn. En ook gewoon omdat we voor de schone schijn nog een andere tussentitel moesten toevoegen dan bovenstaand staaltje 'Tim uitschelden'.

 

 

 

 

 

UITSMIJTER

En we eindigen altijd op een goede (pinda)noot. Deze week gaat de uitsmijter regelrecht naar Kevin, die na een heel seizoen klootzakkerij toch nog re-de-lijk blijkt mee te vallen. Petje af! Nee, serieus, Kevin, HAAL DIE REUZEPET VAN UW HOOFD! Het is vrijdag, dus we zijn allemaal afgepijgerd tot op het bot van de werkweek en dat goede weertje willen we ook niet aan ons voorbij laten gaan, dus wat dachten jullie hiervan?

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video