Leg game strong! Met dit badkamerproduct heb je zijdezachte benen na het scheren

Print
Leg game strong! Met dit badkamerproduct heb je zijdezachte benen na het scheren

Foto: Pinterest

Korterokjestijd is volop aan de gang en voor die volle dertig dagen dat we in België van blotebenenseizoen kunnen spreken, moeten we al vanaf dag 1 al onze scheerskills in de strijd gooien. Als een yeti over straat lopen, doet gelukkig niemand, maar met dit badkamerproduct maak jij van jouw lowkey geschoren benen zachte, glimmende stelten! En je hebt het sowieso nu al in huis!

Weg met scheerschuim! Als je je benen scheert met conditioner, krijg je de benen die je in de scheermesreclames voorbij ziet paraderen. Conditioner maakt je haren zacht. Dat geldt net zo goed voor je beenhaar, waardoor het scheren veel gemakkelijker gaat. Ook gewoon omdat je heel je lichaamsgazon in één keer kan behandelen...

En dat babyzacht huidje mag je ook aanvinken, want conditioner heeft ook een zachte formule om de hoofdhuid – en huid in het algemeen – te verzorgen. Laat het product (net als op je hoofd) even intrekken, zodat de ingrediënten de tijd krijgen om hun werk te doen.

Oh! En ook dit nog: gebruik voor je benen een cheap ass variant van wat je op je schedel smeert. Je beentjes nemen hier echt al genoegen mee en het bespaart je een tweede bus dure conditioner! Maar misschien toch wel rekening houden met de inhoud. Neem dus zeker een kijkje, want wij verzamelden 8 budgetproof én biologische haarmerken bijeen. 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video