Wil jij bruiner lijken dan je bent? Draag dan deze kleuren kledij!

Print
Wil jij bruiner lijken dan je bent? Draag dan deze kleuren kledij!

Foto: Instagram: @sincereyjules

Is het ook jouw doel om er na een dagje zonnen 'bien cuit' uit te zien, maar keer jij steeds als een bleekscheet terug naar huis? Als de pigmenten in jouw huid je niet gunstig zijn, dan zijn deze kleuren het gelukkig wel! Alle beetjes helpen, toch?

Bekom jij je kleur graag the old fashioned way, en dus niet door te gaan zonnebanken - foei! - of met behulp van zelfbruiners? Dan kan het dragen van de juiste kleuren je een pak vooruit helpen. Dit zijn ze:

 

KOELE ONDERTOON

Staan zilveren juwelen jou stukken beter dan hun gouden variant? Dan heeft jouw huid een koele ondertoon. De kleuren die jouw bruine laag in de kijker zetten, of - nog beter - versterken, zijn (fel)rood, paars en (kobalt)blauw. Maar ook met fuchsia en dieproze kom jij weg als geen ander.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ♥ ???????????? ?????????????????? ♥ (@louiblog) op

 

 

WARME ONDERTOON

Hangt jouw juwelenrekje vol met gouden sieraden, dan heeft jouw huid een warme ondertoon Kleuren zoals turquoise, olijfgroen, okergeel, zalmroze en perzik laten jouw velletje er des te bruiner uitzien!

 

 

NEUTRALE ONDERTOON

Zilver of goud, potato, potato.... Jij draagt lekker alles door elkaar, en het staat je nog eens ook. Good news, dan ben jij een mix van de twee voorgaande ondertonen en kun jij zowat alle kleuren dragen. Heb je een lichte huid, vermijd dan wel effen witte of zwarte outfits. Je lichte huid wordt hierdoor geaccentueerd terwijl we willen pronken met ons vakantiehuidje.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video