Dit denken de Mollenvangers op Twitter na aflevering 4 van 'De Mol'

Print
Dit denken de Mollenvangers op Twitter na aflevering 4 van 'De Mol'

Foto: VIER

We zeiden het al en we zeggen het nog eens: er werden kosten nog moeite gespaard om deze editie van De Mol énorm moeilijk te maken. De kandidaten hebben het dan ook heel lastig om de opdrachten succesvol af te ronden en geld in de pot te krijgen. Of is het toch echt zo'n goede mol? Twitterend Vlaanderen wist weer al hun theorieën en grapjes los te laten na aflevering vier.

 

 

VERLEIDER LLOYD

Hoewel heel wat mensen het moeilijk vinden om een verdachte aan te duiden, zijn er toch heel wat die inzetten op Lloyd. Zo subtiel was het ook niet om net na afloop van de Escaperoom-proef het juiste antwoord te geven. Sommigen zetten dan ook weer in op Lloyd omwille van andere redenen, want de 21-jarige student verovert enkele hartjes.

 

 

 

 

 

TIJD VOOR THEORIEËN

Vlaanderen is flink de weg kwijt als het aankomt op het aanduiden van een verdachte, zeker na de exit van Katrien. Maar af en toe duiken er toch nog theorieën op, alhoewel die niet door iedereen geapprecieerd worden.

 

 

 

 

 

 

HOEVEEL GELD BLIJFT ER OVER?

De vraag die iedereen zich uiteindelijk stelt: met hoeveel geld gaat de winnaar naar huis? Als het zo doorgaat, zal het maar een schrale troost worden zo te zien.

 

 

 

 

Eén ding weten we zeker: er zijn geen zekerheden meer in De Mol, maar de tweets blijven hilarisch. Wij kijken in ieder geval volgende week weer met jullie mee! En ja, toch nog eentje om het af te leren...

Meer over De mol

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video