In geldnood? Bereken hier hoeveel kamelen je lief waard is!

Print
In geldnood? Bereken hier hoeveel kamelen je lief waard is!

Foto: Instagram @belenhostalet

Zat je ook voor de zoveelste keer weg te zwijmelen bij al het moois dat je tegenkomt bij het online shoppen? Een nier verkopen voor die ene designerhandtas is niet langer nodig, want als je een (ex-)vriendje hebt zoals Deborah, blijkt die soms toch nog heel wat waard te zijn. In kamelen dan!

Als je ooit al eens in Egypte bent geweest, kreeg je misschien al een raar aanbod. In sommige delen van de wereld is het namelijk super gewoontjes om uit te betalen in kamelen. Een Duitse man vroeg zich dan wel eens af hoeveel kamelen hij en zijn vriendin waard zouden zijn, en bedacht er niets beter op om een rekentool te ontwikkelen.

Je uiterlijk speelt een heel grote rol in de berekening: groot of klein, haarkleur, lichaamsbouw, leeftijd... Aan de hand daarvan berekent de tool hoeveel kamelen jij - of je ontrouw vriendje - waard zijn.

Redactrice Heleen bijvoorbeeld valt goed in de smaak, want zij is 66 kamelen waard. Als je weet dat een kameel gemiddeld 800 euro kost, komen we na een simpele berekening op een waarde van 52.800 euro. Dat zijn heel wat schoenen en handtassen! Voor Deborah uit Temptation Island hebben we slecht nieuws. Raar maar waar, toen we Tim's waarde wouden berekenen blokkeerde het systeem. Sorry Deborah!

Op deze site kun je zelf eens berekenen.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video