Nooit gedacht! Deze verleidster had iets met Joshua tijdens én na Temptation

Print
Nooit gedacht! Deze verleidster had iets met Joshua tijdens én na Temptation

Foto: Vijf

Sorry, mama! Chloë is niet de verliefde onschuldigheid zelve! Gisteren plofte ze neer in Goedele's zetel en wat we daar allemaal te weten zijn gekomen? Amai. Geen woorden voor. Of ja toch wel! Één woord: Kevin en Joshua...

We kwamen ooit in een ver Temptation-verleden - toen Tim nog loyaal was, waar is den tijd - al te weten dat Joshua in Thailand ook met één van de verleidsters heeft gestoeid. De lange zoektocht en onwetendheid komt nu tot z'n einde, want Chloë biecht op dat zij degene was die na deelneemster Megan ook met de Floshua mocht spelen. 

En dat deed ze niet zomaar eenmalig. Wat bij Megan maar niet leek te lukken, deed Chloë in een wip - snap je -: ze bleef gespaard van Joshua's gigantische friendzone en werd zijn vaste vriendin tot december vorig jaar. Ze snoepte dus niet alleen Megan's vriend van haar af, maar ook haar favoriete seksspeeltje in Thailand, verleider Joshua.

Kortsluiting in ons hoofd: was Chloë niet verliefd op Kevin? En toch gaat ze er op het einde met een andere vent vandoor? "Ik weet niet hoe dat gebeurd is", vertelt Chloë. "Als de goesting er is… Dat is echt raar, want ik ging sowieso nog afspreken met Kevin." Het kan misschien ook aan het garnaaltje in Kevin's broek gelegen hebben, maar volgens Chloë is dat geen probleem. "Het is logisch dat Megan nu zo'n dingen gaat zeggen. Ik val normaal op donkere mannen, dus... Once you go black, you go Kevin." 

Chloë spreekt duidelijke taal, maar van zodra Goedele haar vraagt of Kevin een goede minnaar is komt er nauwelijks een gemompelende "juoewa" uit - die bijna meer op "Joshua" dan op "ja" lijkt -. Ze geeft ook toe dat Kevin niet gediend was met haar avontuurtje  - uitgerekend met de verleider die Megan ook van hem kon afpakken -. Raar, want op social media zien we niet anders dan aanwijzingen dat de twee nu tóch het bedlinnen delen. 

Bekijk hier de volledige aflevering van 'Goedele On Top' met verleidster Chloë. 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video