Lilac is dé kleur van 2018, maar hoe draag je 'm?

Een tijdje geleden wisten we nog te melden dat lilac dé kleur van 2018 zou worden. Maar voor velen is het één groot vraagteken hoe je deze kleur in godsnaam moet dragen. Gelukkig hebben de fashionista’s van Instagram er allemaal hun eigen draai aan gegeven, van subtiel tot uigesproken en gedurfd. Wij pikten er de tofste voor je uit en geven je ook enkele tips, aan jou om ze eens uit te proberen!
Print

NEUTRALS

Als je ervoor kiest om voor een volledig lilac outfit te gaan, loop je al snel het risico dat je verandert in een wandelende bathbomb. Dat kun je counteren door er een beige jas op te dragen. Afwerken doe je dan met een uitgesproken hakje zoals bijvoorbeeld een tijgerprint en classy zwarte shades.

 

COLOR POP

Wat naar sommigen hun verbazing goed werkt is het combineren met een andere uitgesproken kleur. Een lilac coat met een blouse in iets lichtere tint daaronder, gecombineerd met een mosterdgele broek werkt prachtig. Afgewerkt met hakken in geel slangenleer en een neutraal handtasje zorgen voor een mooie touch aan het geheel.

 

VELVET ALL THE WAY

Je kan ook een andere dimensie aan je outfit geven door voor een leuk stofje te kiezen. In dit geval gaat het om een velvet blazer en wijde broek, in combinatie met een simpel wit t-shirt. Gecombineerd met lichte muntgroene hakjes is de outfit niet alleen stijlvol, maar nog steeds speels. Zeker de favoriet van onze redactie!

 

Ben jij zelf eerder een grijze muis, maar vind je het hoog tijd voor wat kleur in je kleerkast? Dan is MyStyle, de gratis Personal Shopper dienst van e5, iets voor jou. Personal Shopper Sarina toont Jani hoe het precies gaat. Ze stylet Elke (44), die zweert bij donkere kleuren, in een hippe, kleurrijke jurk.

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video