Doe inspiratie op voor je interieur! Deze Instagram-accounts moét je volgen

Print
Doe inspiratie op voor je interieur! Deze Instagram-accounts moét je volgen

Foto: Instagram @annecatherine_cloclo

Tijdens onze interieurmaand laten we ons graag inspireren, en wat is er nu leuker dan scrollen door een mooie Instagramfeed? Wij gingen voor jou op zoek naar de 11 leukste accounts om te volgen.

@MY_LONDON_HOME

Hoeveel meer bewijs wil je nog hebben dat donkere muren wel kunnen? Deze Instagramster kocht een huis in Edwardiaanse stijl en bracht het naar de 21ste eeuw.

 

@ITALIANBARK

De Italiaanse designer Elisabetta is fan van lichte en minimalistische interieurs, en dat doet ze goed. Het leverde haar al vermeldingen op door onder andere Vogue.

 

@INTERIEURADDICT

Op interieuraddict worden dagelijks foto’s van interieurs over heel de wereld gerepost. Zo is er variatie aan alles en ontdek je elke dag wel eens iets nieuw.

 

@TAJANAS_WORLD_

De Nederlandse Tatjana legt de nadruk vooral op aankleding dan op meubels. Zo weet ze altijd warmte in haar interieur te brengen.

 

Een bericht gedeeld door Tatjana (@tatjanas_world_) op

 

@ZISQADI

Planten doen een ruimte ademen, en op het account van Adisa is er daar zeker geen gebrek aan. In combinatie met een schattige pug natuurlijk.

 

Een bericht gedeeld door ZisQ (@zisqadi) op

 

@SARAHAKWISOMBE

Wij zijn fan van de Britse Sarah Akwisombe! Voor haar is niets off limits en dat zie je ook terug op haar Instagram.

 

@ANNECATHERINE_CLOCLO

We zagen al hoe de lieve ‘Cloclo’ onze interieurvlogger Jan uit de nood hielp. Maar op Anne-Catherine’s Instagram – ze heeft trouwens ook een boek -  kun je heel wat tips en inspiratie terugvinden.

 

@ZUSINTERIEUR

Een mix van minimalisme met pastelkleuren en plantjes? Check! Het interieur van Sonja Appelman is letterlijk picture perfect.

 

@INDUSTRIEELCHIQUE

Zoals de naam al doet vermoeden, is het interieur van Michèle een upgrade van het industriele. Ze weet als geen ander hoe je warmte in huis haalt.

 

@RYANKORBAN

Als je in het Amerikaanse tijdschrift Architectural Digest staat, heb je het écht wel gemaakt. Maak kennis met Ryan Korban en zijn prachtig, maar nogal luxueus design.

 

Een bericht gedeeld door RYAN KORBAN (@ryankorban) op

 

@DESIGNLOVEFEST

Los Angeles girl Bri Emery lijkt wel te leven in een sprookje als je door haar feed scrolt. Vooral de kleur roze komt veel terug in haar interieurkeuzes, maar op een smaakvolle manier.

 

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video