Ai ai! Dit staat Mezdi en Kevin te wachten na Temptation-contractbreuk

Print
Ai ai! Dit staat Mezdi en Kevin te wachten na Temptation-contractbreuk

Foto: Giphy

Potje breken is potje betalen. Dat zei ons grootmoeder altijd, dus dat is zo. Behalve op Temptation Island, zo blijkt nu. Het programma tilt zwaar aan contractbreuk en legt dan ook boetes op van tienduizenden euro's als je je liefdesleven niet achter slot en grendel houdt - ironic much - zolang de uitzendingen lopen. Daar hebben Mezdi en Kevin al flink hun vuile voetjes aan afgeveegd, dus wij vragen ons nu allemaal af: wat gebeurt er nu eigenlijk écht als ze de 'regelen' aan hun laars lappen?

Dit seizoen lijkt de belangstelling voor Temptation Island groter dan ooit tevoren, wat betekent dat de programmamakers de geheimhouding van de huidige toestand van de koppels uiterst belangrijk vinden. We weten al even dat het fameuze Temptation-contract een clausule voor contractbreuk bevat die je zo eventjes 10.000 euro kan kosten. Ligt het aan ons of hebben Mezdi en Kevin hun achterwerk meermaals afgeveegd met dat contract? 

Mezdi en Yasmine

Het eerste koppeltje dat hun liefdesgeluk niet kon verbergen. Mezdi en Yasmine lijken tot nog toe niets te betekenen op Coconut Beach, maar daar lijkt toch echt verandering in te komen. De twee tortelduifjes werden al enkele keren samen gespot op evenementen. Ook de reacties op hun foto's deden uitschijnen dat ze met mekaar in zee zijn gegaan (en dan hebben we het niet over letterlijk in zee gaan, zoals Mezdi dat wel graag een keertje doet). 

Na een foto op de Instagram story van Yasmine is het nochtans redelijk duidelijk. Mezdi ligt in ontbloot bovenlijf te rusten op haar schoot. En dat in Herenveen, waar de Temptation-deelnemer zelf woont. 

Kevin en Chloe

Hoewel Kevin de relatieboot in Thailand afhoudt, lijkt hij maanden later toch nog steeds een stelletje met verleidster Chloe. Ze zijn voortdurend op mekaars profiel te vinden en kwamen al meermaals naar buiten als love birds

Menseuh! Menseuh! Waar blijft die boeteuh?

Hoe zit het nu met die sancties? Die komen er voorlopig niet. Blijkbaar zijn de uitingen op social media net goed voor het programma, om de speculaties gaande te houden. “Wat nu her en der wordt getoond op social media ondermijnt op geen enkele manier de spanningsboog of verhaallijn van de komende afleveringen van Temptation Island”, zegt Barbara Salamon van VIJF aan Het Laatste Nieuws. “Integendeel, het draagt enkel bij tot speculatie, voorspellingen en theorieën over het gespreksonderwerp bij uitstek bij de honderdduizenden kijkers. Het productiehuis, dat het contract afsloot met de deelnemers, blijft de deelnemers hoe dan ook aanmanen tot discretie, ook op social media.”

Da vinnek laf.

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video