Interieurvlog: zes design hotspots in Antwerpen

Print
Na vorige week de leukste interieurhotspots van Mechelen af te gaan, gingen we deze week op pad in Antwerpen, of ’t Stad zoals vlogger van dienst Jan Van Eldere het zou zeggen. In zijn thuisbasis weet hij heel goed waar je terecht kunt voor het leukste design en een lekkere hap, en hij is niet te bescheiden om die met ons te delen!

Je kan nog steeds ontdekken welke hotspots Jan de vorige keer in Mechelen bezocht, maar hieronder lijsten we nog even kort de Antwerpse adresjes op:

ST. VINCENTS

You name, St. Vincents has it. Deze alles-in-één-shop verkoopt niet enkel hipper-dan-hip spulletjes, ook het interieur is een streling voor het oog. *copy: alles, paste: ons huis*

Kleine Markt 13

 

 

ROEST

In Roest eet je niet enkel je buikje rond, maar geef je ook je ogen de kost. De 'industrial' inrichting, gecombineerd met heel veel groen, maakt van dit restaurant een echte hotspot.

Sint-Aldegondiskaai 64

 

Een bericht gedeeld door Roest (@roestantwerpen) op

 

 

HUMM

Wanneer je 'Humm' uitspreekt leg je best de nadruk op de laatste twee letters, want het is een geluidje die maar al te vaak in deze hotspot weergalmt. Los van de overheerlijke gerechtjes met hummus, is het hier ook ontzettend gezellig tafelen!

Kronenburgstraat 90

 

 

ESPOO

Dé favoriete winkel van interieurblogster Anne-Catherine ofte cloclo, en dat zal geen enkele interior lover tegenspreken. Van fancy - ik wil het in mijn huis - schmancy zetels tot hippe keukenhanddoekjes, hier moet je zijn wanneer je spaarvarkentje het begeeft.

Kloosterstraat 75-77

 

Een bericht gedeeld door espoo. (@espoo_antwerp) op

 

 

CHEZ CLAIRE

Dat bikinidieet pikken we volgend jaar wel weer op, but first: eclairs in alle geuren en kleuren! Als je niet extatisch wordt van de eclairs, dan word je dat sowieso door het interieur

Schrijnwerkersstraat 15

 

 

 

HOTEL PILAR

Foodbar en hotel Pilar is ondertussen een gevestigde waarde in Antwerpen. Naast de uiterst Instagrammable gerechtjes is de inrichting van dit etablissement al even smaakvol!

Leopold de Waelplaats 34

 

Een bericht gedeeld door Hotel Pilar (@hotelpilar) op

 

Meer over Interieur

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video