Annelien Coorevits onthult welke beautydilemma's deze bekende fashion queens hebben

Print
Smokey eyes, felrode lippen, zonder make-up de deur uit... Keuzes waar elke fashionista toch twee keer - lees: 4256 keer - over nadenkt. Het openingsevent van de L'Oréal Paris pop-up 'Le Boudoir' kan je op z'n minst een beauty conference van formaat noemen. De ideale steekproef, dus, voor een kleine ondervraging. Annelien Coorevits, correspondent van dienst, ging op zoek naar de beautydilemma's van deze dames. En hun oplossing daarvoor!

De pop-up store van L'Oréal Paris, Le Boudoir, neemt gedurende twee weken zijn intrek in het pand naast Princess op de Meir. Of moeten we zeggen 'Le Meir', want wie binnenstapt in de pop-up waant zich heel even in de Franse hoofdstad. Met een persoonlijke styliste aan je zij kan je er een nieuwe look bestellen. Lees: gratis je haar laten kappen en je snoetje laten pimpen! 

Le Boudoir is vanaf dinsdag 10 april tot zaterdag 21 april dagelijks open van 11 tot 18.30 uur (behalve op 16 april in de namiddag en op zondagen) op Meir 57. First come, first served! Of in andere termen: rennen voor je leven! 

ALLES OP EEN RIJTJE

  • Le Boudoir is vanaf dinsdag 10 april tot zaterdag 21 april dagelijks open van 11 tot 18.30 uur (behalve op 16 april in de namiddag en op zondagen) op Meir 57.
  • Frisse coupe en visagie helemaal gratis! First come, first served!
  • Eventuele aankoop van producten enkel met de kaart te betalen.
  • Basiskennis savoir-vivre is vereist! ;)

 

"VAN TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE TOT BAANBREKENDE ANTI-AGING VERZORGING "