Boys will be boys! Fabrizio en Mezdi spelen (lachwekkend) oorlogje op Instagram

Print
Boys will be boys! Fabrizio en Mezdi spelen (lachwekkend) oorlogje op Instagram

Foto: Flair.be

Temptation Island is niet langer een televisieprogramma op donderdagavond. Noem het een religie, een levenspad, een roeping. Maar wat het zeker en vast is, is een verslaving voor velen. En het afkicken is nog laaaaang niet in zicht, want naast ons trouw afspraakje met het televisiescherm kunnen we ook op heel wat off-screen entertainment rekenen. Denk: Fabrizio en Mezdi die een klein macho-oorlogje voeren op Instagram!

Mezdi haalde op zijn Instagram story uit naar kleurplaat Fabrizio, die op het eiland der verleiding viel voor zijn (ex-)vriendin Daniëlle. Fabrizio raakte op Temptation Island overstuur omdat Daniëlle te sensueel met een andere verleider danste. Ze toonde volgens hem geen respect voor zijn gevoelens voor haar. Zij begreep zijn reactie niet echt en maakte duidelijk dat je ook vriendschappelijk met iemand kan dansen. 

Mezdi was gisteren het nachtleven aan het ontdekken wanneer hij deze story plaatste van een koppel dat sensueel danste - lees: schuurde -. Hij schreef er nog de woorden 'respect' en 'vriendschappelijk' bij als kleine sneer naar Fabrizio. 

Mezdi strikes again. Die eerste story was dus écht geen zatte zet en de tattoo die Fabrizio bij Daniëlle plaatste, is duidelijk ook nog niet verteerd. Mezdi plaatste nog een tweede story met een screenshot van een Youtube-tutorial om kinderen een wolf te leren tekenen. Stiekem wel eens goed gelachen in ons vuistje. 'An act of kindness' noemt hij het zelf. Toch een goed hart, hé, die Mezdi. Nu zal het Fabrizio-clienteel nooit nog met een mislukte wolftattoo buitengaan. 

Fabrizio mag dan wel verzekerd zijn op al zijn ramen, hij laat toch niet met zich sollen. Hij haalt op zijn beurt uit naar Mezdi door te laten weten dat hij na een lange dag werken tenminste nog met de auto naar huis kan rijden. Dat kan Mezdi niet meer omdat zijn rijbewijs tijdelijk werd ingetrokken wegens buitensporig rijgedrag. Awch. 

Een bewijs meer of minder op zak, Mezdi neemt het allemaal niet zo strikt. Hij rijdt gewoon lekker verder met de auto en wil dat liefst ook even aan Fabrizio laten weten. 3-1 voor Mezdi of eerder kinderachtig haantjesgedrag? 

 

Beelden: Flair.be

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video