Waarom rijstwater voor je haar de grootste beautyhack van het moment is

Print
Waarom rijstwater voor je haar de grootste beautyhack van het moment is

Foto: Pinterest

Heb jij jezelf ooit afgevraagd waarom Aziatische dames altijd met gezonde, glanzende, lange lokken kunnen rondparaderen? Een oude Japanse traditie, genaamd yu-su-ru, is het eenvoudige geheim achter hun hair goals en een kommetje rijstwater is al wat jij nodig hebt om jouw haardos weer tot leven te brengen!

De nieuwste haartrend - die eigenlijk al eeuwen bestaat - is rijstwater om je haar sneller en langer te doen groeien, plus, sterker en zachter te maken. Klinkt die all-in-one-formule jou ook ongeloofwaardig in de oren? Deze dames probeerden het uit:

 

 

 

 

Hoe doe jij de #ricewaterrinse? Doodeenvoudig. Je neemt een kopje rijst en een kopje water (het mag iets meer zijn als je een enorme haardos of ellenlange lokken hebt). Je giet de rijst bij het water en roert tot het water een melkwitte kleur krijgt. Dat mengsel giet je af in een vergiet dat de rijstkorrels tegenhoudt, maar het rijstwater doorlaat. 

Hiermee kan je je haar spoelen of er even in laten soppen. Et voilà, binnen de kortste keren is jouw haar een pak langer! In tussentijd geniet je al van zachte, glanzende, sterke lokken! 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video