Hilarisch! Daarom ziet het haar er altijd zo perfect uit in de shampooreclames

Print
Jouw haar lijkt best oké, aanvaardbaar, schappelijk om mee te leven. Tot je naar shampoocommercials kijkt. Een dikke, stevige, volumineuze, glanzende haardos à la Selena Gomez zwiert voorbij en jij geraakt ineens verbitterd over het kaalgeplukte-kippenkapsel dat jij lijkt te hebben... Gelukkig komt de waarheid achter de perfecte-haar-campagnes nu aan het licht en het is best... euh... hilarisch.

Eerst en vooral zwiert dat haar niet zo soepel en elegant in het rond omdat je al dan niet geschapen bent met een betere haarchoreografie, noch dankzij de juiste shampoo. Het vergt een handvol morphsuit ninja's in het groen met stokjes in de hand om jouw haar in die beweging te krijgen. Fieuw, dat knoperig vogelnest op ons hoofd is dus toch nog niet zo afschuwelijk. 

 

Ten tweede is dat volume echt niet menselijk meer. En inderdaad. Een hele hoop isomoballen aan de achterkant van je schedel should do the trick. Het brengt je haar omhoog, waardoor het lijkt alsof je een hele kilo haarlokken hebt hangen, maar niets is natuurlijk minder waar. Hallelujah! 

 

 

En die glans? It's all lighting, darling... 

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video