Goeie vooruitzichten: op deze leeftijd ervaar jij de beste orgasmes

Print
Goeie vooruitzichten: op deze leeftijd ervaar jij de beste orgasmes

Foto: Pinterest

Een inschrijvingsformuliertje dat jou de beste orgasmes ooit garandeert, wie zou niet tekenen? Omdat onze prehistorische instincten nog ijverig streven naar the big O-moment, is het vanaf nu tijd om af te tellen tot we deze leeftijd bereiken, want volgens onderzoek van de app Natural Cycles ervaren we dan de beste orgasmes!

Je moet nog even op de klok kijken (of stevig blijven oefenen, dat kan ook) tot je je 36ste levensjaar bereikt. Dan zou je volgens onderzoek niet alleen de beste seks hebben, maar ook de beste orgasmes. 

2600 vrouwen namen deel aan het onderzoek van de app Natural Cycles. Zij werden verdeeld in drie groepen: jongeren (jonger dan 23 jaar), middencategorie (tussen de 23 en 35 jaar) en bovencategorie (ouder dan 35 jaar). De laatste categorie heeft meer seks, betere seks en betere orgasmes. Oefening baart kunst, het zal wel zijn! Dat komt mede ook doordat vrouwen op die leeftijd meer zelfvertrouwen hebben. 

Het goede nieuws? Zelfvertrouwen blijkt echt de sleutel tot succes wanneer het op orgasmes aankomt. Als jij jonger bent dan 36 jaar, maar tóch aan dat zelfvertrouwen van jou sleutelt, bereik jij ook betere hoogtepunten in bed. 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video