Easter special: hier vind je alles - écht alles! - om de perfecte paasbrunch te organiseren

Iedereen kent de gouden regel: je kan je dag niet goed beginnen zonder een degelijke maaltijd. En dat geldt in het bijzonder op een grote dag als Pasen! Nu we echte grown-ups zijn, is het tijd om onze eigen paasbrunch te organiseren. En die moet natuurlijk uitmuntend en volmaakt zijn, want wij willen de paasbrunchgeschiedenis ingaan. Doorblader hier onze originele decoratie-ideetjes en vergeet zeker niet verder te scrollen voor een inspiratiebron aan gerechtjes, drankjes en leuke paasspecials!
Print

FOOD

Wij willen op onze paasbrunch graag uitpakken met al onze talenten, maar toch het meest van al met ons grootste talent en dat is... eten! Om veel te kunnen smullen, moet er natuurlijk wel wat lekkers in de aanbieding zijn. Steek dus de handen uit de mouwen en ga aan de slag met deze originele ideetjes voor gerechtjes en hapjes. We beloven voor elk wat wils!

GEROOKTE ZALM & EI-GEVULDE AVOCADO

EASTER EGG OREO TRUFFELS

SPINAZIE & HAM EI-GEBAKJES

GRANOLA FRUITTAARTJES

PAASCUPCAKES MET KOKOSNESTJE

BANANA BREAD FLAPJACKS

DRINKS

Bubbles & cocktails, please! Het is een speciale dag en dat vraagt om speciale drankjes. Leef je uit met tal van cocktails, milkshakes, mocktails of andere easter specials. Slurpppp.

PAASMILKSHAKE MET GEROOSTERDE MARSHMELLOW

PEEPS EASTER COCKTAIL

BAILEYS GEVULDE PAASEITJES

CARROT MIMOSA

PAASEI-CREME COCKTAIL

NON-ALCOHOLIC APPLE-CIDER MIMOSA

Jouw genodigden zijn ongetwijfeld de lucky bastards van Pasen! Happy Easter en geniet van je verlengd weekendje!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video