Zomeruitje: Sint-Niklaas krijgt een opblaasbaar waterparcours

Print
Zomeruitje: Sint-Niklaas krijgt een opblaasbaar waterparcours

Foto: Wibit Sports

Het provinciaal domen 'De Ster' in Sint-Niklaas is deze zomer dé place to be voor alle waterratten. Vanaf juni dobbert er een avontuurlijk hindernissenparcours op de zwemvijver van het domein.

De Ster in Sint-Niklaas kon een klein opknapbeurtje gebruiken. Het hoogseizoen - also known as "de zomer" - komt eraan, dus kreeg de accomodatie er een paar nieuwigheden bij. Een nieuwe peuterspeeltuin, een trampolinepark, nieuwe dieren in de kinderboerderij, maar het enige dat voor ons echt van belang is: een gigantisch opblaasbaar waterparcours! Tan lines, check. Waterpret, check. Wij gaan er allemaal naartoe, check!

Het kleurrijke Wibitpark bevat verschillende levels. Zo kan je stuiteren op een reusachtige bal of van de ene hindernis naar de andere klimmen. Of gewoon de hele boel sabotteren door je op de attractie te zonnen te leggen. "Eej, mevrouw! Wij zijn hier wel om te spelen he! Niet om te zonnen!". Een stevige linker en die inflatable matras is weer helemaal de jouwe. Aahhhhhhh, zalig.

Deze attractie blijft van 2 juni tot 30 september in de zwemvijver van De Ster liggen. Een uurtje avontuur op het water kost je 7 euro. Ready, set, bikini!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video