Peanuts! Als je dit doet, heb je meer kans op een strakke buik

Print
Peanuts! Als je dit doet, heb je meer kans op een strakke buik

Foto: Instasaver

De fitness. Je vertrekt elke keer vol goeie moed, maar eindigt knalrood in de kleedkamer met een verkrampte buik en een drietal kotsneigingen van de inspanning. Weer tevergeefs geprobeerd om een strak buikje te kweken. Met deze simpele hack maak jij meer kans op dat summerproof buikje en je hoeft er geen zweetdruppel aan te verspillen!

Als je deze week je apocalyptische voorraad voedsel gaat ophalen in de supermarkt, wees dan voorbereid. Het is namelijk heel simpel: ga niet met een hongerig gevoel boodschappen doen. Je zal onbewust gegarandeerd meer toegeven aan al je food cravings - lees: dikmakende snacks -

Deze gouden regel geldt trouwens ook wanneer je op restaurant gaat. Volgens wetenschappers van de Universiteit van Pennsylvania en de Carnegie Mellon is het verstandig om je bestelling een paar uur voor je honger krijgt al door te geven. Je maag is dan nog niet aan het knorren, dus je zal automatisch minder bestellen. Uit de studie is gebleken dat het per maaltijd om zo'n 38 calorieën. Dat lijkt niks, maar na drie maaltijden zijn dat er dus al meer dan 100. Binnen de kortste keren zal jouw buikje beginnen krimpen! 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video