It's raining hacks, halleluja! Dit trucje met een paraplu maakt je leven zoveel beter

Print
It's raining hacks, halleluja! Dit trucje met een paraplu maakt je leven zoveel beter

Foto: streetpeeper.com

Regen en België, het is een onlosmakelijk duo. Je kunt dus maar beter voorbereid zijn, zeker wanneer je weet dat plensbuien speciaal ingepland worden op die zeldzame dagen wanneer je een 'good hair day' hebt en dus alsnog als doorweekte hond op kantoor arriveert. Gelukkig bestaat er een paraplu-hack waardoor dit weldra allemaal verleden tijd is!

Wij beschouwen paraplu's als één van de beste uitvindingen ooit, al laat het ding ons vaak in de steek wanneer we in de auto moeten stappen. Want jawel, die 20 milliseconden die het dichtvouwen van een paraplu in beslag nemen, zijn meer dan genoeg om onze make-up, hairdo én outfit royaal te verpesten.

Oplossing: niet buitenkomen gedurende zestien van de dertig dagen per maand - true story - of een éénmalige ieniemini investering (9,99 euro) maken in deze omkeerbare paraplu van Lidl. Of je een omgekeerde paraplu net niet wil vermijden, horen we je denken. Niet in dit geval! Het omgekeerd sluitmechanisme zorgt er niet alleen voor dat jij zonder nat worden in de auto kan stappen, maar ook dat je geen plas water achterlaat. Je plooit de natte zijde namelijk naar binnen. 

En of course bestaat dit handige hebbeding in verschillende kleuren zodat je de paraplu perfect kunt matchen met je outfit. Wat had je nu gedacht?! Surf dus snel naar lidl-shop.be of ga één van deze paraplu's scoren in de dichtstbijzijnde Lidl-winkel, want Frank (nvdr. Deboosere) voorspelt weer heel wat buien.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video