Make-over: Wie het muiltje past …

Print
Muiltjes zijn er dit seizoen in alle vormen, van gesloten babouches (Marrakesh geïnspireerd) tot de retro blokhak muiltjes. Ook in plateau vind je deze muiltjes zoals deze die Jana gaat uitproberen in strak wit/zwart. Ideaal in de zomer om op gras te lopen van een tuinfeest of op de kasseien van een drukke stad, met deze muiltjes ga je niet blijven steken met je hak.
Dossier aangeboden door TORFS.

Een muiltje is niet enkel praktisch, maar ook bijzonder stijlvol. Of je nu kiest voor een exemplaar met blokhak of platte babouches!

Helemaal trendy zijn de poolslides. Eigenlijk komt dit van de originele adilette van het sportmerk Adidas. Intussen heb je naast de basic versies ook exemplaren met in het oog springende tekst, veertjes, strikken, embellishments en glitter. De pool slides zijn dan ook al lang niet meer louter voor zwembaden voorbestemd maar duiken deze zomer echt overal op!

Jana is een fashionqueen en durft ALLES. Dit moet je geen twee keer aan Jani zeggen, hij koos dan ook voor de meest trendy schoen dit voorjaar, namelijk de muiltjes.  Benieuwd hoe deze haar staan, kijk snel hier!

Shop de look van Jana. Eén klik op de link en ze zijn van jou.

 

Nog alternatieven voor deze look zijn ...