Make-over: Extra centimeters met plateauzolen

Print
Wie wil er nu niet groter lijken? Met de plateauzool kan je centimeters winnen zonder aan comfort te moeten inboeten. Gooi die hakken maar weg en ga voor de comfy plateauzool. Ook ideaal om naar een tuinfeest te gaan, want met deze zolen zal je niet in het gras wegzakken! Ladies, jullie begrijpen ons wel.
Dossier aangeboden door TORFS.

Makkelijk dit seizoen, want door de revival van de jaren ’90 is plateau helemaal terug in! Je vindt plateauzolen terug in mocassins, muiltjes, sandalen of sneakers. Hét voordeel van plateau is dat het comfy blijft omdat de verhoogde zool zowel voor- als achteraan terugkomt. Toch blijft het effect van hakken behouden. Dus… je wil extra lengte maar je wil niet inboeten op comfort? Dan zijn plateauzolen the way to go!

Ingrid had zich ingeschreven omdat ze wel eens wat anders wilde. Ze kleedt zich nogal klassiek, wel vrouwelijk en meestal met een hakje.  Jani geeft graag tips hoe je je toch vrouwelijk kunt blijven kleden, maar sportief met supertrendy sneakers. En dit alles door geen centimeters te verliezen dankzij de plateauzool.

Shop de look van Ingrid. Eén klik op de link en ze zijn van jou.

 

Nog alternatieven voor deze look zijn ...