Wow: dit is hoe fitnessster Emily Skye 16 kilo afviel na de geboorte van haar dochter

Print
Wow: dit is hoe fitnessster Emily Skye 16 kilo afviel na de geboorte van haar dochter

Foto: emilyskyefit

Emily Skye bouwde ‘from scratch’ haar eigen fitnessempire op. Ze creëerde een fitnessprogramma, genaamd ‘Emily Skye FIT’, dat ondertussen wereldwijd gevolgd wordt door meer dan 14 miljoen mensen. Gelukkig betekent dat voor deze fitgirl niet dat ze de vele zware workouts en het diëten voorstelt alsof het niets is. Integendeel zelfs: Emily is niet bang om de - soms harde - realiteit te tonen. En dat bewijst ze nogmaals door na de geboorte van haar dochtertje Mia te tonen hoe bikkelhard het kan zijn om die extra kilo’s kwijt te spelen.

Emily toont haar 2,3 miljoen volgers maar al te graag de real deal van het leven. Denk maar aan foto’s zonder make-up, kiekjes die niet uit de perfecte hoek met perfecte belichting zijn genomen en I-just-woke-up-selfies.

Tijdens de zwangerschap van haar eerste dochtertje Mia betoverde ze ons allemaal met prachtige foto’s van haar babybuik, maar nu de geboorte achter de rug is, toont Emily hoe bikkelhard het kan zijn om je zwangerschapskilootjes kwijt te raken.

Ze kwam 22 kilo bij, maar drie maanden na de geboorte van Mia is Emily ruimschoots al 16 kilo afgevallen, wat een ongelooflijke prestatie is! En om haar volgers te motiveren, onthulde ze hoe ze dat nu precies gedaan heeft.

ONTBIJT

Als ontbijt begint ze met een ei, spinazie en Haloumi wrap om haar lichaam wakker te maken. Ze probeert meestal eiwit bij het ontbijt op te nemen, zoals eieren en zuivelproducten, die ook een aantal belangrijke mineralen bevatten. Het best eet je een hartig ontbijt, dat betekent groenten met volkoren koolhydraten voor energie.

LUNCH

Voor de lunch zal ze dan kiezen voor iets als een voedzame portie boerenkool, zoete aardappel en avocado salade met tonijn.

Vaak bereidt ze haar lunch voor of kiest ze voor een snelle hap, zodat ze op het laatste moment niet nog vanalles moet prepareren. Een salade- of noedelkom is bijvoorbeeld een snelle lunchoptie. Emily probeert een paar keer per week vis te eten voor de nodige magere eiwitten en belangrijke omega-3-vetten. Daarnaast voegt ze wat pompoen- en sesamzaad toe voor extra mineralen, eiwitten en gezonde vetten.

SNACKS

Snacks passen ook perfect in Emily’s dieet. Ze kiest dan voor een smoothie of bessenyoghurt met een appel. Als ze wat extra proteïne kan gebruiken, kiest ze voor een snack met pindakaas.

DINNER

Als avondmaal kiest Emily graag voor een fajita-kom met rundvlees, limoen en koriander om haar honger te stillen tot de volgende dag. Een maaltijd met rood vlees is een geweldige manier om je ijzerinname te vergroten. Je hebt ook geen al te grote portie vlees nodig, dus een fajita-schaal is de perfecte manier om wat eiwitten te krijgen met daarnaast veel groenten en quinoa met een hoge voedingswaarde. Win-win!

WORKOUTS

Emily volgt haar eigen fitnessplan om gewicht te verliezen en sport zo’n vijf tot zes keer per week. Het is dus niet zo dat ze ‘gewoon goede genen’ heeft, wat sommige mensen claimen. Ze werkt keihard om haar lichaam terug in shape te krijgen en dat kunnen we alleen maar bewonderen! 

WAKE-UP CALL

Ondertussen post Emily dagelijks foto’s op haar Instagram en toont ze realistische beelden van haar post belly. Zo postte ze onder andere deze opvallende twee seconden transformatie met een prachtig woord van motivatie voor alle mommy’s die ook proberen om hun bijgekomen kilootjes kwijt te spelen! Amen! 

 

For me this whole “snap back” idea is unrealistic - it’s taking me hard work, consistency and patience. I’ve got a saggy belly, extra body fat, cellulite, stretch marks & I’ve lost a lot of muscle but my abs are still under there when I flex my butt off haha! ?? I’m 2 days into my FIT Program and I’m doing the home workouts and I’m feeling absolutely amazing! The endorphins are real! ?????? . Becoming a mum has changed me in so many ways. Some changes are positive and some could be seen as negative but I’m choosing to focus on the positives and the things I can control - such as working out and eating healthy. . Many people have told me things like: “your body is ruined” and “your body will never be the same”. - You’re right, it will be BETTER! ???? . The best strength you can have in my opinion is mental strength and I’m much stronger mentally than I’ve ever been and I believe I can do whatever I set my mind to. I WILL get fit and strong again and I’m gonna have a rockin bod to match! Watch me!!... or even better JOIN ME! Let’s do this together! ?????? . ? Trial my new FIT Program for FREE for 7 days - Link in my profile or go to: www.emilyskye.com ? . . @emilyskye_ig | @emilyskyefitness . . #6weekspostpartum #fitmum

Een bericht gedeeld door EMILY SKYE Health + Fitness (@emilyskyefit) op

"Voor mij is dit hele "snapback"-idee onrealistisch - het kost me veel werk, consistentie en geduld. Ik heb een doorhangende buik, extra lichaamsvet, cellulitis, striemen en ik heb veel spierkracht verloren, maar mijn buikspieren zijn er nog steeds haha! 2 dagen bezig met mijn FIT-programma en ik doe de thuistraining en ik voel me absoluut geweldig! De endorfines zijn echt!

Moeder worden heeft me op zoveel manieren veranderd. Sommige veranderingen zijn positief en sommige kunnen als negatief worden gezien, maar ik kies ervoor om me te concentreren op de positieve dingen en de dingen die ik kan controleren - zoals sporten en gezond eten.Veel mensen hebben me dingen verteld als: "je lichaam is geruïneerd" en "je lichaam zal nooit meer hetzelfde zijn". - Je hebt gelijk, het zal BETER zijn!

De beste kracht die je kunt hebben is naar mijn mening mentale kracht en ik ben mentaal veel sterker dan ik ooit ben geweest en ik geloof dat ik alles kan doen waar ik naar op zoek ben. IK ZAL weer fit en sterk worden en ik zal daarbij een rockin body hebben! Watch me!! ... of nog beter, DOE MEE! Laten we dit samen doen!"

En om af te sluiten, nog even genieten van deze schattige foto van kersverse mama Emily met Mia. Smelt! 

Bron: dailymail 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video