Nooit gedacht! Maar dit detail bezorgt jou een beter orgasme

Print
Nooit gedacht! Maar dit detail bezorgt jou een beter orgasme

Foto: Pinterest

Iets minder sexy, maar spijt zal je er zeker en vast niet van hebben. Vanaf nu zal jouw orgasme het extra "Oh, wauw"- momentje krijgen. Als jij nu maar gewoon eens voor een keertje je sokken wil aanhouden.

Voeten hebben blijkbaar een directe invloed op je orgasme. Daarom is het belangrijk om ze warm te houden. Zo zal je veel gemakkelijker the big O-moment bereiken. Warme voeten hebben namelijk een kalmerend effect op je amygdala en prefrontale cortex; de delen van je brein die verantwoordelijk zijn voor angst en gevaar. En we weten het allemaal nog van die eerste keer toen we met ons moeder over de daad babbelden - trauma's voor het leven -: onstpanning en een veilig gevoel is the key to success

Voor een onderzoek hadden vrouwen eerst seks zonder sokken. Slechts 50% kreeg een orgasme. Met sokken aan liet 80% van de vrouwen weten dat ze een orgasme hebben gehad. De cijfers liegen niet, dames. Sokken aan en gaan met die banaan! 

Mannen, dat lees je goed. Deze hack geldt vooral voor de vrouwtjes onder ons. Wat maakt het ook uit, jouw libido heeft sowieso geen extra duwtje in de rug nodig, toch? 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video