OMG! De trailer van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' bevat wel héél knappe boeren

Print
Het is bijna drie jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van dit unieke - én stiekem ook ons favoriete - datingprogramma. Dit jaar pakt VTM echter uit met een vernieuwd concept: 'Boer zkt Vrouw' goes international! Vertrouwde koppelaarster Dina Tersago (38) ging samen met niemand minder dan An Lemmens (37) op zoek naar single boeren in het buitenland. Zopas lanceerde zender VTM de eerste trailer waarop je de vijf Vlaamse boeren (én hun mansions) kan aanschouwen. Wij moeten toegeven: looking good, boys!

Van Duitsland en Noorwegen naar Zuid-Afrika tot Australië. Deze Vlaamse boeren hebben het niet slecht! Ondanks eindeloze liefde voor hun huidige thuisland, missen deze knappe boeren allemaal iets familiair: de Vlaamse liefde. 

An Lemmens vertelt:

Ik ben enorm blij dat we zo’n leuke, lieve en ja, knappe boeren mogen voorstellen! Het was een echt plezier om hen te leren kennen en op hun boerderij te mogen vertoeven. Was ik geen presentatrice, ik schreef zelf een brief!

 

VTM hield het in 2015 na tien seizoenen ‘Boer zkt Vrouw’ voor bekeken, maar haalt het format nu weer van 'stal', if you know what we mean.

 

Het format werd niet enkel van 'stal' gehaald, nee: het werd nieuw leven ingeblazen! De focus ligt nu veel meer op het avontuurlijke en het persoonlijke. Elke boer in het programma heeft immers al een geweldig risico genomen. Naast hun liefde voor avontuur, zijn ze ook nog eens ondernemend - ze bezitten namelijk geen gewone boerderij, maar een hele onderneming! Doorsneeboeren kan je hen dus niet noemen, girls!

Het zijn stuk voor stuk echt hele leuke boeren met een avontuurlijk kantje. Toch houden ze van de Vlaamse tradities en die willen ze niet kwijt. Ze leven al een hele tijd in het buitenland, maar hun hart ligt toch ook nog voor een stuk in Vlaanderen. Eigenlijk ontbreekt hen maar één ding: een leuke Vlaamse vrouw om hun geluk mee te delen. 

aldus Dina Tersago.

 

De dubbele startaflevering van' Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' wordt uitgezonden op zondag 25 maart en zondag 1 april op VTM.

Beide presentatrices kondigden het programma vol blijdschap aan:

 


We can't wait! 

Meer over crosspromo

Meest recente video's

Meer video