Fluitje van een cent: deze reistas pakt zichzelf uit (en is nog goedkoop ook)!

Print
Fluitje van een cent: deze reistas pakt zichzelf uit (en is nog goedkoop ook)!

Foto: Color by K

Een reistas die zichzelf uitpakt - en dan bedoelen we niet dat ie ontploft door de te hoge druk van die zestien paar schoenen die je erin gewurmd hebt - dat moeten we hebben. En het kan ook, want Lidl verkoopt een exemplaar die je gewoon hoeft open te ritsen, op te hangen en klaar is kees!

Zeg nu zelf, wanneer je na een vermoeiende vlucht/rit op je hotelkamer arriveert, is uitpakken het laatste waar je zin in hebt. Je wilt tenslotte zo snel mogelijk de zee in duiken of alle gerechten op de lokale menukaarten gaan proeven! Dat na een degelijke beoordeling van het bed natuurlijk, die zo'n halfuurtje in beslag neemt. 

Je kleren worden bijgevolg op een zorgvuldig hoopje in de kast gedumpt of je verbant je hele koffer naar een donker hoekje van de kamer. Niet als het aan Lidl ligt! De Topmove reistas bevat een ingenieus uitklapbaar opbergsysteem die je kunt ophangen aan een deur of kledingroede. Het opbergsysteem bestaat uit drie overzichtelijke vakken en een apart schoenenvak met ritssluiting. Zelfs Mary - good old - Poppins zou er van staan kijken. 

Je bent nu ongetwijfeld benieuwd naar de prijs... 19,99 euro! Als in: nog geen 20 euro voor dit handige hebbeding. 

Makkelijker dan dit wordt het niet, tenzij je à la Joey in- en uitcheckt...

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video