BEWEZEN! Een lange man maakt je gelukkiger

Print
BEWEZEN! Een lange man maakt je gelukkiger

Foto: pinterest.com

Ben je zelf niet één van de grootste en ben je daarom niet erg bezig met de lengte van je toekomstige hubby? Of ben je misschien echt een ukkie en moet je daarom dus zelf niet veel zeggen? Want geef toe: of hij nu 1.70 meter of twee meter is - groter dan jou is hij toch. De langere vrouwen moeten zich hier echter ook niet druk om maken, hoewel het altijd wel leuk is om een lover te hebben die groter is dan jou. Je wil tenslotte toch die stiletto's kunnen dragen bij het uitgaan? Buiten het feit dat het er goed uitziet, is het ook slim om uit te kijken naar een grote man. Wij vertellen jou waarom.

Ga je binnenkort nog eens op stap of naar een concert met je vriendinnen? Zoek dan naar de man die met kop en schouders boven iedereen uitsteekt. Dat is normaal niet al te moeilijk. Zie je hem? Ga eens een praatje maken. Wie weet, deze tall guy zou wel eens 'the one' kunnen zijn. Hij maakt jou namelijk gelukkiger dan wie dan ook.

Onderzoek

De Konkuk University in Seoul heeft onderzoek gedaan naar het verband tussen de lengte van een man en het geluk van een vrouw. Uit dat onderzoek blijkt dat er wel degelijk een verband is tussen deze twee aspecten. Het is zelfs zo dat hoe groter het verschil in lengte tussen de man en de vrouw, hoe gelukkiger de vrouw.

Waarom is dit zo?

De voornaamste reden is het feit dat lange mannen meer zelfvertrouwen uitstralen - en dat wij vrouwen zelfvertouwen aantrekkelijk vinden. Is jouw lover veel groter dan jou? Lucky you! Never let him go. 

Maar pas wel op...

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video