Noooo! Laura Tesoro en Giovanni Kemper zetten een punt achter hun relatie

Print
Noooo! Laura Tesoro en Giovanni Kemper zetten een punt achter hun relatie

Foto: Instagram: lauratesoro

Op de rode loper leek alles nog rozengeur en maneschijn, maar Laura Tesoro (22) en Giovanni Kemper (26) zijn al even geen koppel meer. Het schattigste duo van Vlaanderen zet er na tweeënhalf jaar een punt achter en gaan als als vrienden uit elkaar.

Afgelopen najaar onderbrak Laura haar trip naar Amerika om Giovanni te komen aanmoedigen tijdens ‘Steracteur Sterartiest’. Eind januari werden de twee nog samen op de rode loper van de MIA's gespot, en niet veel later ook op het Gala van de Gouden K's. Laura ging toen naar huis met de prijs 'Muziekster' en 'Televisiester', en Giovanni sleepte de prijs voor 'Coole Gast' in de wacht. De tortelduifjes waren talk of the town, maar wat niemand wist is dat de twee niet samen naar huis gingen. Dat staat vandaag in 'Dag Allemaal' te lezen. 

Leuk nieuws is dit niet, al blijven de twee wel bevriend. Volgens hen was de liefde gewoon op. Speculaties over een derde persoon worden daarmee ook direct van de baan geveegd. Beiden zijn tot op vandaag ook nog gewoon single. 

 


HOE HET ALLEMAAL BEGON
Laura en Giovanni leerden elkaar tweeënhalf jaar geleden kennen tijdens een paar oppervlakkige ontmoetingen. Maar genoeg om iets in gang te zetten. Laura nam toen deel aan 'The Voice' en Giovanni liet het betere benenwerk zien in ‘So You Think You Can Dance’. In 2016 ging het koppel nog samenwonen en adopteerden ze een koddig katje

 

2016 was ook het jaar dat ik ging samenwonen met deze 2 aapies ???? #mijn2016 2/3

Een bericht gedeeld door L A U R A T E S O R O (@lauratesoro) op

 

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video