Bye, toast! Avocado heeft een nieuwe soulmate: wodka

Print
Bye, toast! Avocado heeft een nieuwe soulmate: wodka

Foto: pinterest.com

Geen zorgen, de brunch blijft gezond - het eindigt gewoon wat zatter. Avocado gaat namelijk vreemd met wodka, want de vrucht is toast beu. Ook al is de vaste stek de brunchtafel: dit groen goedje vol gezonde vetten en vitaminen begint ook op te duiken in bars. Je schuldig voelen dat je wéér eens gaat feesten is nu dus verleden tijd - je bent namelijk gezond bezig. Zet jullie schrap voor de avocado-cocktails: ze houden je fit én je hebt extra veel plezier!

De hippe avocado-cocktail wordt geserveerd in de stijl van een Gimlet cocktail. Het kenmerk van de Gimlet is dat deze bestaat uit twee delen: gin en soda. Dit drankje is de elegante opa onder de cocktails - ouderwets maar verfijnd. 

 

Deze cocktail hype begon in Australië. Steeds meer bars plaatsten een cocktail met avocado als hoofdingrediënt op de kaart. Na een tijdje werden ze er echter toch maar afgehaald, want ze verkochten niet goed.

Market Grounds was één van de Australische pubs met deze heerlijke gestenigde vrucht op hun cocktailmenu. Toen ze deze na vier maanden van de kaart verwijderden omwille van regelmatige menuwisselingen, werd er zo vaak achter gevraagd dat de eigenaars besloten het drankje terug te serveren.

 

Voor ieder wat wils...Nu ook voor de hipsters!

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video