GOED EN SLECHT NIEUWS: Netflix-serie 'Jane The Virgin' krijgt vijfde (en laatste) seizoen

Print
GOED EN SLECHT NIEUWS: Netflix-serie 'Jane The Virgin' krijgt vijfde (en laatste) seizoen

Foto: pinterest.com

Hilarisch maar ook touching, spannend maar ook gezellig, alledaags maar ook uniek...Zo kan je 'Jane The Virgin' het best omschrijven. Ben jij ook zo'n grote fan van deze serie als wij? Dan ben je vast uiterst blij om te horen dat er een vijfde seizoen vol gekke anekdotes en avonturen in de maak is. Maar niet alles verloopt hoe wij het willen - dat hebben we geleerd van hoofdpersonage Jane Villanueva. Seizoen vijf is namelijk ook meteen al het laatste seizoen van deze topserie - dat laat de actrice zelf weten op het 'South by Southwest'-festival in de Verenigde Staten.

Het verhaal

Hoofdpersonage Jane Villanueva wil geen seks voor het huwelijk en hoewel dat niet gebeurt, raakt ze toch zwanger. What the...? Rustig aan! Nee, je kan niet zwanger van een simpele handdruk of een kus op de mond. Haar zwangerschap heeft ze te danken aan een 'by accident' kunstmatige inseminatie - die logischerwijs haar leven helemaal op zijn kop zet. 

 

Gina Rodriguez aka Jane The Virgin

Rodriguez was vorig weekend te gast op de ‘Women to Watch‘-dag van het 'South by Southwest'-festival. Daar gaf ze toe zich te willen focussen op regisseren in plaats van acteren. Duizenden fans vroegen zich hetzelfde af: "Vanwaar deze plotse ommekeer?". De actrice won in 2015 namelijk een Golden Globe voor haar vertolking van personage Jane Villanueva. Niet niks, toch?

De reden is dat Rodriguez zopas de regie van één enkele aflevering van seizoen vier op zich nam - en dat bleek haar én de kijkers uitermate te 'bevallen', if you know what we mean.

Eens de actrice de smaak van het regisseren te pakken had, kon ze aan niets anders meer denken...

 

Seizoen vijf

Desondanks Gina's bevestiging, heeft CW – de Amerikaanse zender waarop ‘Jane The Virgin’ te zien is – helemaal nog niets bevestigd. De zender claimt daarnaast dat er zelfs nog geen sprake is van een vijfde seizoen. Gezien de kijkcijfers, is dat echter wel waarschijnlijk!

Hopelijk wordt seizoen vijf even spannend en grappig als we van de serie gewoon zijn - of misschien komt Britney nog eens op bezoek? 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video