YAY! 'Liefde Voor Muziek' gaat terug van start en deze deelnemer brengt nu al zijn single uit

Print
Het is niet meer lang wachten op het gloednieuw seizoen van ons favoriete programma 'Liefde Voor Muziek'. Niemand minder dan Niels Destadsbader bevestigde zijn deelname in de slotaflevering van televisieprogramma '2 Meisjes op het Strand' onder invloed van de vragen van persuasieve Bart Peeters. De twee maakten dan ook maar meteen de namen van de andere artiesten bekend - Helmut Lotti, K's Choice, Niels Destadsbader, Jasper Steverlinck, Within Temptation, Cocojr. en Sylver zullen zorgen voor muzikaal entertainment. Zeven straffe stemmen, daar kunnen we zeker van zijn!

De zeven artiesten vertrokken eind oktober naar een - voor ons nog onbekende -  bestemming om elkaars songs te coveren. Helmut Lotti-muziek in een pop of - wie weet - een heavy metal jasje? Het kan allemaal. Wij zijn alleszins zeer benieuwd en staan te popelen om de kippenvelmomenten die ons te wachten staan!

Als er één iemand van deze artiesten is die een fenomenaal jaar achter de rug heeft, dan is het wel Niels Destadsbader. Een MIA, dé Zomerhit, 44 weken Ultratop, een platina-album...Het kon niet op voor deze 29-jarige!

Als jonge gast gebeurde het wel eens dat je een liedje coverde van een muzikale held. Dat zij nu het omgekeerde gaan doen met mijn songs is toch een beetje gek. Man, wat kijk ik dáár naar uit!

Primeur: Niels heeft zonet via zijn sociale media zijn eerste single uit 'Liefde voor Muziek' de wereld in gestuurd. Hij doopte 'Believe' – één van de grootste hits van K’s Choice – om tot 'Verover Mij'.

 

Ben jij - net zoals ons - verliefd op de cover hierboven? Vanaf donderdag 15 maart kan je dit nummer downloaden!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video