OVER THE TOP: Kylie Jenner's handtassencollectie is bijna 1 miljoen euro waard

Print
OVER THE TOP: Kylie Jenner's handtassencollectie is bijna 1 miljoen euro waard

Foto: pinterest.com

We weten allemaal wel dat de Kardashian/Jenner-familie in het geld zwemt, maar niets is minder waar: ze verzuipen erin. Kylie, de jongste van de familie, postte dit weekend haar wardrobe op Instagram als bewijs. En nee, het gaan hier niet om een kledingkast - wat nog begrijpelijk zou zijn - maar om een 'handtassen-kast'. Uit onderzoek blijkt nu dat alle handtassen op de foto samen goed zijn voor iets minder dan één miljoen euro. What the...?

Kylie Jenner weet als de beste hoe wij jaloers te krijgen zijn. Dat bewees ze dit weekend door een 'simpele' Instagram-post: een foto van de bombshell in haar inloopkast, met daarin handtassen die samen ongeveer 820.000 euro waard zijn. You can cry now.

Onder de tientallen tassen bevinden zich luxe-edities van merken zoals Chanel, Dior, Gucci en Balenciaga. Daarnaast staan er ook zeker 23 Birkin en Kelly tassen van modehuis Hermès op de schappen. Deze modellen kunnen oplopen van 13.500 euro tot 40.000 euro per exemplaar.

Bekijk hieronder Kylie's collectie - of beter gezegd 'obsessie':

 

 

options

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Zou Kylie haar obsessie vaarwel moeten zeggen nu dat ze mama is geworden van dochtertje Stormi Webster? Of wil ze deze verslaving overdragen op de volgende generatie en dus alvast wat handtassen kopen voor als haar schattig snoetje wat ouder is? 

Vandaag plaatste de trotse moeder nog een heel schattige foto van haar pasgeboren dochter op Instagram:

 

 

i mean.. does it get any better than this?

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Some people just have it all...

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video