Drama o'clock! Temptation Kevin heeft nieuwe vriendin Chloë nù al bedrogen (en daar zijn beelden van)

Print
Drama o'clock! Temptation Kevin heeft nieuwe vriendin Chloë nù al bedrogen (en daar zijn beelden van)

Foto: Vijf

Donderdag Temptation-dag? Ik dacht het niet! Elke dag is Temptation-dag, want het off-screen drama lijkt nu toch echt grotere proporties aan te nemen dan de brave beelden die we op ons televisiescherm te zien krijgen. We vermoeden dat Temptation-deelnemer Kevin aandelen heeft opgekocht bij de roddelblaadjes, want ja, hij heeft wéér wat uitgespookt...

Lang geleden was er een blonde prins Kevin. Hij werd smoorverliefd op de beeldschone prinses Megan. Ze leefden samen in een reusachtig paleis aan de uitgestrekte Noordzee in het koninkrijk Oostende. Tot prins Kevin prinses Megan vijf keer op rij bedroog. 

Het sprookje had perfect daar kunnen stoppen, maar 'koekerond' zou niet 'koekerond' zijn als mensen verstandige beslissingen maakten. Dus besloot Megan om zich in te schrijven voor het programma Temptation Island, want haar relatie kon wel een relatietest gebruiken -ahum, ahum-. The rest is history... 

"Eens een bedrieger, altijd een bedrieger." Als het van Kevin afhangt, klopt dat als een bus. Vorige week leek alles nog rozengeur en manenschijn tussen hem en zijn nieuwe vlam, verleidster Chloë. Vandaag is dat weer heel wat anders. Dat vechtpartijtje in de Gentse Overpoort afgelopen week was geen onschuldig zaakje. Het had alles te maken met zijn liefdesbedrog enkele minuten voordien. Kevin, jongen, ga je het nu echt nooit leren? 

Dat Kevin en Megan gedoemd waren om te mislukken, dat wisten we vrijwel allemaal. Dat Kevin zijn nieuwe relatie met verleidster Chloë óók naar de vaantjes ging helpen... Nja, dat hadden we eigenlijk ook kunnen weten. 

 

Toch houden de sappige details ons lekker bezig, want wat heeft onze Kevin nu toch weer uitgespookt! We beginnen bij het begin. Een avondje stappen in de Gentse Overpoort draaide al snel uit op een partijtje bedriegen. Het internet werd overspoeld met foto's van kussende Kevin. Hij plakte weliswaar weer aan de lippen van een andere dame en de kans is groot dat je haar herkent... 

 

 

but first let me take a selfie

Een bericht gedeeld door Shelly-Letitiá ?? (@xshellytjex) op

 

Haar naam is Shelly en zij nam al deel aan het tweede seizoen van 'Ex On The Beach Double Dutch', een datingprogramma op MTV. 

 

Even focussen nu, want het gaat allemaal heel snel. Naar eigen zeggen was Shelly aan het kussen met Kevin toen plots Megan en haar vriendinnen op dezelfde dansvloer stonden. Zij hebben dan foto's getrokken van het hele gebeuren.

Kevin is nadien naar buiten gelopen en heeft daar nog wat willekeurig slaag uitgedeeld aan een jongen die Shelly had lastig gevallen. Dit is wat Shelly zelf tegen Flair vertelde. Ze beweert dat hij al veel gedronken had en dus niet echt wist waar hij mee bezig was. Nadien zijn Kevin en Shelly afgedropen om de actie tussen de lakens verder te zetten. Die vrijpartij zou Kevin zelfs gefilmd hebben!

Shelly vertelde tenslotte nog aan Flair wat er met die beelden gebeurd is: "Hij heeft die video’s achteraf op Snapchat verstuurd naar zijn vrienden en nu gaan die beelden rond. Vooral Megan en haar vriendinnen houden zich bezig met het verspreiden van de video’s." Shelly vindt het heel erg, maar wil er wegens professionele samenwerking met Kevin niet mee naar de rechter stappen... 

To be continued... 

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video