De nieuwste zomer-must have: een opblaasbaar eiland om met je vrienden op te chillen

Print
De nieuwste zomer-must have: een opblaasbaar eiland om met je vrienden op te chillen

Foto: pinterest.com

Bye, bye, opblaasbare flamingo! Jou hebben we genoeg voorbij zien 'dobberen' op Instagram. Had je geen opblaasbare flamingo in je zwembad - of mee op vakantie - dan kon je niet verwachten dat je werd uitgenodigd op exclusieve poolparties, laat staan dat je vrienden met je gezien durfden worden. Deze flamingo's worden deze zomer echter vervangen door iets 'bigger and better'! Wij introduceren jou hun vervangers: opblaasbare party-eilanden. Deze voorzien namelijk niet enkel plaats voor één persoon, maar voor een hele vrienden-crew. Need, need, need!

Een flamingo, een eenhoorn of een zwaan... Er viel niet aan te ontsnappen vorige zomer. Het ziet er natuurlijk wel leuk uit, maar na een tijdje wordt het ook gewoon saai. Gelukkig worden deze 'speeltjes' nu vervangen door iets veel beter. En met beter bedoelen we groter! Deze eilanden worden niet voor niks de 'Party Bird Islands' genoemd: ze zijn namelijk goed voor niet één, maar voor zes personen! Vriendengroep-proof? Check. 

En dat is niet het enige...Als je de grootte al fantastisch vond, spring je nu zeker een gat in de lucht. Deze 'Party Bird Islands' bevatten namelijk een ingebouwde koelruimte én bekerhouders. Het enige waarvoor je nu je 'eiland' zal moeten verlaten, is om je blaas te legen. Goals.

De drie modellen:

1. Flamingo

Dit flamingo-eiland is zo veel beter dan de éénpersoonsversie! Let's hop on!

2. Eenhoorn

3. Pauw

Jammer genoeg zijn deze gigantische party-eilanden nog niet verkrijgbaar in België. Ze zijn echter wél te verkrijgen op de Amerikaanse website van Sam's Club voor een omgerekende 121 euro, maar worden nog niet naar ons land geleverd. Wachten geblazen tot Lidl of Carrefour deze leuke 'speeltjes' toevoegt aan hun gamma...Maar zeg nu zelf, 121 euro? Dat is goed voor je portefeuille, aangezien je deze kost zeker kan verdelen onder je vrienden. Het is tenslotte voor iedereen. 

Tip: tot nu toe heeft nog niemand in België deze 'must have' kunnen claimen.Wil jij de hype voor zijn? Houd dan zeker het internet in het oog! 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video