Dit hadden we niet zien aankomen! Alweer een heftige 'Temptation Island'-spoiler

Print
Ten eerste: spoiler alert! Wil je niet vooruit lopen op de feiten als het gaat over realityprogramma Temptation Island? Lees dan zeker niet verder, want deze spoiler verandert alles. Tot en met de vorige zeven afleveringen is er al heel wat gebeurd: Megan die aan de floshua trekt, Mezdi en Denise die dachten dat het 'Kusjesdag' was én niet te vergeten: Tim die nog steeds dezelfde zwembroek draagt. Maar, als jij de spoilers van aflevering acht niet aan je neus hebt laten voorbijgaan - wat trouwens ook heel moeilijk was - weet je ondertussen wel al dat de vorige afleveringen 'pretty boring' waren ten opzichte van de achtste aflevering die ons deze week te wachten staat. Wij hebben echter nu al een spoiler van aflevering negen...Oh my God, right? Wij houden je niet langer in spanning.

Vrijdag verschenen er al enkele ongeziene 'Temptation Island'-beelden op het internet. Na het zien van deze spoilers wensten er velen deze uit hun geheugen te kunnen wissen, aangezien het hun hele 'what the fuck?'-moment van volgende aflevering heeft verpest. Maar omdat ongeveer iedereen ter wereld - oké nee, enkel België en Nederland - de spoilers heeft gezien, kon niemand stoppen met erover te praten. Alle kijkers waren namelijk in shock toen ze zagen dat 'No Girls Allowed Except Deborah Leemans'-Tim zijn 'Debrah' haar foto aan de kant schoof om erna de lakens te delen met zijn temptation Cherish. Heftig!

Geef maar toe: dat had je niet zien aankomen. Just like Deborah...haar reactie was begrijpelijk: HYSTERISCH - en dat is dan nog eens zacht uitgedrukt.

Ik haat hem. Ik haat hem zo hard!

aldus krijsende Deborah (Leemans - voor moest Tim haar achternaam nog niet genoeg vernoemd hebben).

Ja, ja, je hoort het goed. De 'Ik haat hem zo hard!’ die we telkens voor een ‘Temptation Island’-aflevering te horen krijgen is dus de hare. Oh. My. God. 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video