Proberen! Bij deze foundation-tip zweert Beyoncé

Print
Proberen! Bij deze foundation-tip zweert Beyoncé

Foto: Pinterest

Als de visagist van de enige echte Queen B het zegt, is het op zijn minst het proberen waard. We hebben allemaal wel eens een onzuiver plekje op onze huid (of een veertigtal) - ja, zelfs Beyoncé. Het is heel aanlokkelijk om ons gezicht dan vol te bekladden met een dikke laag "bruine crème" (zoals grootmoeder dat nog noemt, schattig). Nochtans is het helemaal niet zo moeilijk om een flawless babyvelletje te hebben zónder je huid te verstikken onder 100 ml foundation (per keer).

Sir John, de visagist van Beyoncé, Ashley Graham én Joan Smalls, klapt uit de biecht. Sterker nog, hij ontkracht de mythe dat je je hydraterende dagcrème moet laten drogen alvorens je je foundation aanbrengt. Helemaal niet waar, volgens hem. Integendeel: hij raadt je aan om alles zoveel mogelijk te mengen.

 

Maak je beautyblender vochtig, smeer je snoet in met hydraterende dagcrème en voeg foundation toe (met je vochtige beautyblender). Alleen daar waar je het écht nodig hebt. Zo zal alles er veel natuurlijker uitzien en geef je je huid nog de kans om te ademen. Hollywood-approved! 

Wie wil weten welke foundation Sir John dan precies gebruikt: volgens de website Popsugar is Beyoncé's make-up artist verzot op L’Oreal Infallible Pro Glow Foundation and Nars All Day Luminous Weightless Foundation.

 

Been doin this... #JSxSJ VMAs

Een bericht gedeeld door S I R J O H N (@sirjohnofficial) op

 

 

#thowback ish #twinning ????

Een bericht gedeeld door S I R J O H N (@sirjohnofficial) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video