ONGELOOFLIJK! 6 leugens die televisie en films jou vertellen over vrouwelijke masturbatie

Print
ONGELOOFLIJK! 6 leugens die televisie en films jou vertellen over vrouwelijke masturbatie

Foto: Shutterstock

Een vrouw die masturbeert, waar denk je dan aan? Zie je een mooie vrouw op bed liggen met kaarsjes ernaast, enkel en alleen gekleed in sexy lingerie? Dan is dat de schuld van televisie en films die jou keer op keer voorliegen. Schaam je dus niet als jij je Winnie The Pooh-pyjama aanhebt en zin hebt om jezelf eens te trakteren op een Oooooh-momentje. Wij lichten jou in over de zes masturbatieleugens die de wereld uit moeten.

Gelukkig voor het vrouwelijke geslacht zijn er meer films en series op komst die door vrouwen geschreven én geproduceerd werden. Wij vrouwen kunnen er dus zeker van zijn dat we binnenkort wat meer realistische masturbatiescènes zullen tegenkomen. Denk bijvoorbeeld al aan de scène in BBC's serie Fleabag waarin het vrouwelijk personage masturbeert terwijl ze naar een speech van Obama kijkt en series zoals 'Girls', 'Broad City' en 'Orange is the New Black'.

Girl Power!


DE ZES LEUGENS

1. Vrouwen masturberen maar al te vaak in bad

Dat gebeurt zelden! Weet je wel hoe lang het duurt om een bad te laten vollopen - laat staan hoelang je erin zit? Hiervoor moet je minstens twee uur opzij zetten en excuse me, wie heeft daar nu tijd voor? Dan kan je evengoed een hele dag me-time inlassen en er met volle teugen van genieten.

 

2. Vrouwen zijn altijd klaar om erin te vliegen

Heb je al eens een film gekeken waarin de vrouw niet nat genoeg is om seks te hebben - laat staan om te masturberen? Nee? Dat dachten we wel. Het is echter uiterst normaal om gel of glijmiddel te gebruiken tijdens het masturberen. Of neem de tijd om het op de natuurlijke manier te doen en bekijk enkele vrouwvriendelijke pornoscènes.

 

3. Masturberen? Enkel naakt of in sexy lingerie!

Niks is minder waar - tenzij je het in de douche doet bijvoorbeeld. Je bent gek als je ervoor speciaal je stockings aantrekt - daar komen toch gewoon ladders in je kousen van. Ja mannen, vrouwen doen het meestal in joggingbroek met een messy bun op hun hoofd. Your loss!

We all know what this means...

 

4. Vrouwen zien er extreem hot uit tijdens het klaarkomen

Ha-ha. Onze gezichten lijken niet op diegene die actrices Scarlett Johanson en Megan Fox in sexy filmscènes trekken, nee. Onze gezichtsuitdrukking is eerder verrast - zo van: "Oh. My. God. I think I found what I was looking for!" En die perfect gekrulde rug... hetzelfde verhaal.

 

5. Het verloopt allemaal lekker traag en sensueel

Dat is NIET hoe vrouwen masturberen. Er is namelijk niets romantisch aan! Het kan snel of traag...Gewoon niet zo traag dat je met je hand in je broek in slaap valt - dat laten we aan de boys over.

 

6. Kaarslicht is een must have

You're right. We kunnen niet klaarkomen als er geen kaarsjes langs ons staan... Hallo?! Maar hé, als je het daar net wel warm van krijgt vanbinnen, be our guest!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video