Handig! Aan deze signalen zie jij of hij een beest in bed is

Print
Handig! Aan deze signalen zie jij of hij een beest in bed is

Foto: Shutterstock

Op familiefeesten wil je misschien een galante man, maar in bed wil je gewoon een wilde hengst. All good boys go to heaven, but bad boys bring heaven to you, dames. Vergeet. Dat. Nooit.

1. Hij geeft een dikke fooi.

Gulle mensen zijn gulle mensen, ook in bed. Zo simpel kan het leven zijn. 

 

2. Hij vraagt om je mening en luistert er ook echt naar.

Als hij oprecht belang hecht aan jouw mening en wat je denkt, doet hij hetzelfde in de slaapkamer. Communiceren is dus de boodschap! 

3. Hij is een experimentele eter. 

Hij houdt van avontuurlijke smaakjes, dus ook van avontuurlijke avondjes. Of ochtendjes. Of namiddagen. Of hele dagen. 

4. Hij raakt je heel erg veel aan. 

Als hij niet eens je hand wil of durft aanraken, moet je ook niet rekenen op een wilde nacht. Als hij niet van jou kan blijven, daarentegen, begin je maar alvast te popelen. Vanavond vliegen de vonken in het rond. 

 

5. Hij houdt van chocolade-ijs. 

Hij heeft smaak, dat is een feit. Geen wonder dat hij voor jou koos. Dit is ook een groot pluspunt: een sauspotje gevuld met chocolade-ijs is al meteen enkele uren gegarandeerd seksplezier. 

6. Hij kan goed dansen. 

Hij weet hoe hij zijn lichaam moet bewegen en heeft gevoel voor ritme. Hij heeft daarmee al zo'n 30% van een goeie seksbeurt op zak. 

7. Hij is respectvol naar àlle vrouwen. 

Dit toont gewoon dat hij jouw wensen en noden ook respecteert. Seks is voor hem geen beestachtige activiteit om zijn instincten en testosteron onder controle te krijgen. Hij wil er het beste van maken, voor hem én voor jou.

8. Hij schept niet op. 

Blaffende honden bijten niet. Wel, opscheppende mannen gaan jou echt niet tot grote hoogtes brengen. 

9. Hij kijkt voortdurend naar je. 

Hij heeft altijd zijn kijkers op jou gericht? Lucky you. Hij bereidt zich vast al voor op wat hij allemaal met jou gaat aanvangen en - trust us - het zal niet min zijn. 

10. Hij ruikt heerlijk.

Geur is ongelooflijk belangrijk bij aantrekkingskracht. Als hij lekker ruikt, is dat een reusachtig voordeel in bed, want jij zal hem niet kunnen weerstaan... 

 

11. Hij is flexibel. 

Niet fysiek dan (hoewel dat ook zeker geen probleem is). Hij moet niet altijd zijn eigen zin krijgen en staat open voor compromis en creativiteit. Hij zal jouw ideeën met plezier een kans geven en de kans is groot dat hij er zelf ook verzot op geraakt! Want zo is hij nu eenmaal, flexibel. 

12. Hij is sportief. 

Twee dingen. Een beter lichaam. Een stevig uithoudingsvermogen. Hij wil en zal die klus geklaard krijgen, hoe hard hij er ook voor zal moeten zweten. 

13. Hij heeft ook al een tegenvaller gehad in de liefde. 

Ego alert. Mannen die te veel worden aanbeden, zullen al snel denken dat ze niet meer voor verbetering vatbaar zijn. Wat sowieso een illusie is. Je wil een man die zelf al eens een tegenslag had in de liefde - al is het maar een kleine - zodat hij weet wat het is om ergens voor te werken en dat ook te bereiken (lees: een orgasme, of meerdere). 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video