WOW! Dit onbewoond eiland op Curaçao staat te koop en jij kan er wonen

Print
WOW! Dit onbewoond eiland op Curaçao staat te koop en jij kan er wonen

Foto: pinterest.com

Wij zijn super goedgezind! Het is namelijk niet elke dag dat er een eiland 'te koop' komt te staan. Een eigen onbewoond eiland...Hmmm, wie droomt daar nu niet van? Gelegen midden in het Spaanse water is dit ongetwijfeld één van de mooiste locaties ter wereld om een 'optrekje' te hebben staan. Het luxeleventje wacht op je... Dus waar wacht jij op?

Dit prachtige eiland is omringd door de Caribische zee en draagt de naam 'Isla di Yerba'. Momenteel is alles op het eiland nog onaangeraakt, waarmee we willen zeggen: geen mensen, dus geen huizen,dus geen vuil - enkel planten en dieren. We spreken dus eigenlijk van een 'privé-jungle' van ongeveer drie hectare groot...

Laat je niet misleiden door het woord 'onbewoond' zoals wij dat deden. Wij dachten namelijk dat dat betekende dat het eiland moeilijk te bereiken is, maar tevergeefs! Isla di Yerba is makkelijk per boot te bereiken vanuit het Curaçaose vasteland. Op de haven krijg je alvast een privéplekje om je boot te 'parkeren', inclusief steiger. 

Is leven op zo'n eiland je droom? Wees er dan snel bij. Dit is namelijk één van de laatst overblijvende onbewoonde eilanden ter wereld! Voor je het weet is iemand je voor en verdwijnt jouw droom aan de horizon - maar niet die in Curaçao...

Hoeveel het kost? Je krijgt de prijs enkel op aanvraag, wat vast al genoeg zegt over de 'betaalbaarheid' van het eiland. Tja, je moet er iets voor over hebben, hè. Of je er iets aan overhoudt is een andere zaak. 

In het filmpje hieronder zie je Isla di Yerba en het Curaçaose vasteland:

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video