OMG! Dit is het thema van WECANDANCE en wij moeten erheen!

Print
OMG! Dit is het thema van WECANDANCE en wij moeten erheen!

Foto: whatdidyouexpect.be

Country roads, take me home. To the place I belooooong...Oeps, sorry - we lieten ons even gaan. Je kan nu waarschijnlijk wel al raden wat het thema van dit boutique festival is: COWBOYS! Maar, het gaat niet om zomaar cowboys, nee: 'acid cowboys' is het volledige thema. Kun je je er geen volledig beeld bij vormen? Ga dan naar het moodboard op de Pinterest-pagina van het festival zelf. Wij geven jou alvast wat inspiratie door 7 'mid west' must haves op een rijtje te zetten.

1. Cowboy hat

Combineer je cowboyhoed met een klassieke outfit zoals Kim Kardashian deed in haar vorig leven - nu gaat ze enkel nog voor 'over the top' (of geen top).

Kylie gaat voor 'icy' chique. Ze is een high class cowgirl, helemaal in zijde. Wil jij de ster van dit festival zijn? Ga dan voor opvallend zoals haar. Een echte ice queen.

Of je kan ook gewoon voor de volle honderd procent gaan! Verkleed je helemaal, van kop tot teen, als een cowgirl. Penelope Cruz doet het jou voor, inclusief vlechtjes en wat 'duel'-materiaal natuurlijk!

2. Boots

These boots are made for walking and that's just what they'll do. One of these days these boots are gonna walk all over... de WECANDANCE-festivalweide? Je bent geen echte cowgirl zonder een paar stoere cowboy boots. Hoge of lage botten, onder een kleedje of onder een stoere outfit...Het kan allemaal. Gebruik modellen Hailey Baldwin en Lily Aldridge als voorbeelden.

3. Flared pants

Deze discobroek is ook cowboy-proof. Weet het juist te combineren en je ziet eruit alsof je klaar bent om op je paard te springen en de jongens op te pikken met je lasso (of je zweep).

4. Denim

Oké, beauty Miley Cyrus heeft elke fase al doorlopen: de Hannah Montana-fase, de stoere fase, de naakte/provocerende/choquerende fase (die ook iedereen onthouden heeft)...Maar nu is het tijd voor iets anders: de cowgirl-fase. De outfit die ze draagt op haar nieuwe albumcover bestaat volledig uit denim, maar ook op straat gaat ze voor jeans (op jeans op jeans). Dat combineert ze dan ook maar al te graag met een mooie cowboyhoed (soms casual, soms extreem glittery).

5. Leather

Cowgirls zijn stoer, dat weten we ondertussen wel. Weet je wat nog stoer is? Leer. Ga je naar We Can Dance en is het mogelijk dat je er 'vijanden' tegenkomt? Niets laat hen meer schrikken dan iemand gekleed volledig in het leer - dat toont namelijk lef. Wil je dat duel winnen? Ga dan voor deze look en gebruik de zusjes Hadid als voorbeeld.

Gigi gaat voor de feestelijke cowgirl-look met een roze leren outfit, inclusief de flared pants.

6. Fringes

Modellen Kendall Jenner en Gigi Hadid houden het liever speels. Ben jij ook eerder fan van een wat luchtigere look zodat mensen je WEL durven aanspreken? Neem hier dan een voorbeeld aan. Je kan het tenslotte super cool combineren.

7. Checked

Jolene, Jolene, Jolene, Joleeeeene... Dolly Parton smeekt je om haar man niet te veroveren. Moeilijk, want je ziet er zo goed uit in de ruitjes dat niemand zijn of haar ogen van je kan afhouden.


Wij hopen jou zaterdag 11 en zondag 12 augustus op Zeebrugge Beach te zien swingen!

Let's dance cowboys and girls, jiiiiiiha!

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video