Deze 7 nieuwe hotspots in België willen wij NU bezoeken

Print
Deze 7 nieuwe hotspots in België willen wij NU bezoeken

Foto: CHYL

2018, you're great already. Zit je in een fashion crisis en ben je de outfits in je kledingkast beu? Of ben je alles beu gegeten en wil je je smaakpapillen nog eens uitdagen of iets nieuws gunnen? Geen nood. België is namelijk zes winkels rijker - en wij zijn er zot van.

1. JUTTU - Brussel

JUTTU, het vernieuwende winkelconcept dat een tweetal jaar geleden werd gelanceerd, heeft op 2 maart een indrukwekkende shop geopend op de Guldenvlieslaan in Brussel.

Het is een concept store met een unieke mix van mode- en decomerken mét een sterk verhaal. Bij JUTTU draait het om beleven, bewust en gericht kopen en vooral je laten inspireren.

 

 

Picking up some serious seventies vibes at Juttu #NewArrivals #Juttu #ThatSeventiesShow #SS18

Een bericht gedeeld door Juttu_official (@juttu_official) op

 

De nieuwe shop in Brussel is uniek door zijn omvang en locatie. Het is met 939 m2 winkeloppervlakte de grootste JUTTU store tot nu toe. In het karaktervolle pand waar voorheen Marks & Spencer huisde, is JUTTU voor het eerst samen met A.S. Adventure op één plek gevestigd. Toch blijven beide concepten duidelijk gescheiden, elke met hun eigen identiteit. Beneden en op de gelijkvloerse verdieping kuier je door de A.S. Adventure winkel, op de eerste verdieping vind je de nieuwe JUTTU shop.

aldus Vicki Pyliser, spokesperson van JUTTU.

 

2. CHYL - Brussel

CHYL café is het food concept van JUTTU. Brusselaars kennen CHYL ongetwijfeld als een groen plekje in het hart van de stad met een gezonde en vernieuwende keuken. 

CHYL café en JUTTU delen dezelfde waarden: ze zetten kwaliteit, smaak en een unieke sfeer voorop. De idéale plek dus om je shopping af te ronden met een vers sapje of een healthy lunch.

Chyl café x Juttu is een uitnodiging om tijd voor jezelf te nemen; er kan worden ontbeten, ‘s namiddags een gebakje eten of samenkomen met vrienden of collega’s rond een gezellig kopje koffie, dat alles in een een groen en rustgevend kader, ver van de drukte van de stad.

 

 

Breakfast of champions ???? Enjoy today everyone ???? #chylresto #breakfast

Een bericht gedeeld door C H Y L ???? (@_chyl) op

 

3. Weekday - Brussel

6 april: Rue Capitaine Crespel. Dat is jouw doel vanaf nu! Wij zijn dol op Weekday en zijn daarom ook heel enthousiast dat deze winkelketen naar de Belgische hoofdstad komt. Deze Weekday-shop zal echter wel al de derde in België zijn. Er zijn er namelijk twee in Antwerpen: in de Kammenstraat en in de Stadsfeestzaal.

We zijn zeer verheugd om onze winkel te openen in Brussel en we denken een goede toevoeging te zijn aan de hoofdstad van België en Europa. Ons aanbod is simpel; goede denim stukken maar ook de collectie om deze items verder te complementeren. We hebben een simpele mode visie, maar altijd met een Weekday-element, waarvan wij geloven dat deze goed past bij de sfeer in Brussel.

vertelt algemeen directeur David Thörewik.

 

 

 

The Love Print collection is here! Find it at weekday.com and in our stores. #weekdayjeans

Een bericht gedeeld door WEEKDAY (@weekday_stores) op

 

 

Just in: Park shoulder bag, Piet mini skirt and Etch sweater??

Een bericht gedeeld door WEEKDAY (@weekday_stores) op

 

4. Chez Claire - Antwerpen en Gent

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde lanceerden in het jaar 2012 hun innovatieve WASBAR-concept en haalden daarmee de internationale pers. Dit concept verkochten ze al in 2015. Even geleden kregen ze echter de smaak weer te pakken en besloten ze een nieuw concept, genaamd  ‘Chez Claire’, te lanceren. Op 2 maart opende ze hun deuren in de Schrijnwerkersstraat in Antwerpen en op 5 maart was het zover op de Kouter in Gent. 

 

Probeer alle 13 smaken van deze exclusieve, high class éclairs. Ze bestaan in ondere andere pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate.

Ondertussen experimenteert hun chef ook volop met 'vegan éclairs’ om iedereen gelukkig te houden.

 

5. Hill's Donuts - Brugge

DONUT worry, be happy! Je hebt er namelijk een reden voor, want Hill's Donuts opent een shop in Brugge. Heb je niet genoeg aan COCO Donuts in Brussel of Hoeked Doughnuts in Antwerpen, dan kan je nu ook richting West-Vlaanderen. De precieze openingsdatum is nog niet bekend. Ongeduldig afwachten dus...

 Aardbei, violet, appel, Smarties, speculaas, kers, kokos, caramel, cola… Donuts in alle kleuren en smaken met een ondenkbare hoeveelheid aan toppings!

 

#donuts #hillsdonuts #menen #menin

Een bericht gedeeld door Hill’s Donuts (@hillsdonuts) op

 

 

Merci #caxfst #hillsdonuts #hillsdonutslille #donuts

Een bericht gedeeld door Hill’s Donuts (@hillsdonuts) op

 

6. Dough it - Gent

Fan van de 'cookie dough'-smaak van Ben & Jerry's? Lucky you! Je moet namelijk niet langer naar Nederland of Londen om je behoeften te kunnen stillen. Gisteren, 7 maart, is de allereerste cookie dough bar van België geopend in Gent (Sint Jacobsnieuwstraat 45). Maar opgelet: het is een pop-up store, wat dus wil zeggen dat het enkel voor een gelimiteerde periode open blijft. 

Allen erheen, let's just DOugh it!

'Dough It' is voor IEDEREEN. Daarmee bedoelen we dat veganisten én mensen met een glutenallergie er ook welkom zijn - en niet enkel om te kijken dan.

De basis is koekjesdeeg met chocoladedruppels. Daarnaast kan het deeg versierd worden met verschillende toppings, een bolletje ijs of heerlijke koffie.

vertellen de twee eigenaressen.

Let's go!

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video