SEX ALERT! Deze moves bezorgen mannen dé beste sex ...

Print
SEX ALERT! Deze moves bezorgen mannen dé beste sex ...

Foto: Shutterstock

Je hebt seks en je hebt SSSEEEEEEKKKSSSSSS... Wij opteren voor dat tweede! Maar omdat we geen Fifty Shades Playroom, noch een Fifty Shades-lichaam of een Fifty Shades uitgeschreven scenario hebben, moeten we soms creatief zijn... Tenzij er natuurlijk in een onbereikbaar universum een handleiding bestond om ons lief de allerbeste seks te geven... En kijk! U vraagt, wij draaien! Deze seksmoves zullen hem de meest onvergetelijke seks bezorgen!

1. VOORSPEL

Moeten we echt nog vermelden dat dit belangrijk is? Ga tot het uiterste om er een knallend voorspel van te maken. Hij heeft graag dat je met zijn ballen speelt en dat je hem een blowjob geeft. Is dat kinderspel voor jou? Dan mag je het vuurwerk opvangen. 

 

2. AVONTUURLIJKE STANDJES

Van doggy style tot prison style, té gek bestaat niet. Jouw lenigheid is trouwens geen excuus. 

 

3. DIRTY TALK

Heel veel dirty talk. Mannen houden ervan als je stoute dingen in hun oor fluistert. 

 

4. DOMINANT

Sommige mannen zijn het liever zelf, andere mannen dromen ervan dat jij het bent. Misschien moet jij over het avondeten even polsen hoe het bij jouw lief juist zit en dan kan je dat nadien meteen even in de praktijk omzetten!

 

5. ALLES GEVEN

Soms is het gewoon heel simpel: ga voor de agressieve, luide, intense seks. Breek het bed, trek de gordijnen van de muur en laat de buren maar naar de politie bellen. Jij hebt de seks van je leven, so who cares. 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video