OMG! De 'Truth or Dare'-film staat bovenaan ons 'must see'-lijstje omwille van de bekende acteurs

Print
'Truth or Dare' is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm van productiehuis Blumhouse. Ben je een fan van Pretty Little Liars? Dan moet je deze film zeker gaan bekijken. PLL-actrice Lucy Hale speelt namelijk de hoofdrol. Daarnaast wordt ze onder andere ook vergezeld door Teen Wolf-acteur Tyler Posey. De film zal op 13 april 2018 in de filmzalen verschijnen en wij werden alvast warm gemaakt door deze spannende trailer. Kan jij ook niet wachten? Bekijk hierboven de trailer, maar houd je wel vast...

Knik je bevestigend wanneer we je ervan verdenken dat je vreest dat dit weer zo een 'overdreven' horrorfilm zal zijn? Don't blame yourself, want wij dachten net hetzelfde. De nieuwste horrorfilms zijn namelijk van laag niveau, met veel overacting en een saaie storyline. Onze meningen zijn echter helemaal veranderd na het zien van de trailer...

Nee, het is niet omdat er een Pretty Little Liars-actrice en een Teen Wolf-acteur meespelen dat we de film direct aanbidden. Het verhaal is namelijk echt interessant én er wordt niet gedaan aan overacting - zoals wel eens kan voorkomen in 'Teen Wolf' bijvoorbeeld. 

Daarnaast speelt het productiehuis dat de film uitbrengt ook een grote rol. Wanneer je al eens had gehoord van het productiehuis Blumhouse, was je waarschijnlijk wel al meer gerustgesteld dan ons. Dit productiehuis staat namelijk bekend om haar horrorfilms: Insidious, Paranormal Activity, Split, Get Out en The Purge: Anarchy.

Zou dit het begin kunnen zijn van een nieuw tijdperk in de horrorfilmgeschiedenis? Wij hopen alvast van wel!

VERHAAL

De twee hoofdrollen - gespeeld door Lucy hale en Tyler Posey - en hun medestudenten worden door geesten achtervolgd na het spelen van een bovennatuurlijke versie van het 'Truth or Dare'-spel. Kunnen de tieners eraan ontsnappen en terug een gewoon leven leiden? Of is het spel hun te slim af?

Vertel de waarheid of je sterft. Doe de 'dare' of je sterft.

zegt Lucy Hale's karakter in de trailer.

Ook de twitteraars hebben al schrik...

 

 

 

Wij weten alvast één ding zeker: wij spelen nooit meer 'Truth or Dare'...
Uhm, Lucy...Yes we do?

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video