WATCH OUT GIRLS! Mannen die deze sporten beoefenen bedriegen sneller

Print
WATCH OUT GIRLS! Mannen die deze sporten beoefenen bedriegen sneller

Foto: Shutterstock

Vreemdgaan is niet oké. Dat kunnen we niet hard genoeg benadrukken - en dat zou eigenlijk ook niet hoeven. Desondanks het niet hoort, bestaan er meerdere oorzaken waarom iemand met een ander de lakens deelt. Uit onderzoek blijkt dat één van de mogelijk redenen de - onbewuste - invloed van vreemdgaande ouders is. Dat houdt natuurlijk steek, aangezien zij jou 'voorbeelden' moeten zijn. Volgens een ander onderzoek kan het echter ook liggen aan minder voor de hand liggende aspecten zoals bijvoorbeeld een beoefende sport of hobby.

Golf Support onthulde onlangs een studie gebaseerd op 1750 mannen. Wat blijkt nu? Mannen die aan bepaalde sporten doen, bedriegen sneller. En alsof dat nog niet genoeg is gebruiken ze daarbovenop hun hobby als dekmantel. Boy bye...Conclusie: mannen die rugby als sport beoefenen zouden de bedriegers-trofee kunnen winnen. Daarna verdienen voetballers, golfers en racers ook makkelijk hun medailles in deze 'sport'.

Beoefent jouw vriend één van deze sporten? Vraag dan eens om met hem mee te gaan...Misschien kan hij helemaal niet voetballen? 

Vindt hieronder de top tien van bedriegende mannen:

  1. Rugby – 21 procent
  2. Voetbal – 19 procent
  3. Golf – 17 procent
  4. Race – 15 procent
  5. Boksen – 12 procent
  6. Tennis – 11 procent
  7. Cricket – 9 procent
  8. Fietsen – 7 procent
  9. Zwemmen – 5 procent
  10.  Atletiek – 4 procent

Houd jullie ogen wijd open, girls...

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video