WANT! Deze gezichtsmaskers verhelpen acne

Print
WANT! Deze gezichtsmaskers verhelpen acne

Foto: Pinterest

Puberpuistjes zijn één ding. Volwassen acne means war. Maar acne bestrijden is geen simpele klus. Het ene product is te hard, het andere product is te zacht en haalt eigenlijk gewoon helemaal niets uit. Wat Disney ons jarenlang probeerde duidelijk te maken is dan toch waar: voor iedereen bestaat de ware en dat geldt ook voor jouw huid. Met deze gezichtsmaskers zou het allemaal van een leien dakje moeten gaan...

WEI BEAUTY GOLDEN ROOT PURIFYING MUD MASK (€38)

Dit masker bestaat uit verschillende verpakkingen voor éénmalig gebruik.  De mix tussen Chinese klei en jujube-extract heeft een verrassend kalmerend effect op de huid. 

REN SKINCARE GLYCOL LACTIC RADIANCE RENEWAL MASK (€35)

Zuren uit allerlei fruitsoorten komen samen in dit exfoliërend masker. Voeg daar nog een tikkeltje papaya aan toe en je krijgt de ideale gezichtsmarinade. Het masker helpt dode huidcellen af te breken en bevordert de overall helderheid en textuur van je huid. Een uitzonderlijk effectief masker, maar af te raden voor mensen met een extreem gevoelige huid. 

AHAVA PURIFYING MUD MASK (€31)

Nog een kleimasker waar beautykenners bij zweren. Dit masker werkt als de superheld van de cleansers. Het haalt je heldere en propere huid naar boven, die wel degelijk onder al die oliën, bacterieën en dode huidcellen huishoudt. Je kan dit masker ook als puistcrème gebruiken als er plots een enkeling op je voorhoofd verschijnt bijvoorbeeld. 

CLINIQUE OIL-CONTROL CLEANSING MASK (€28)

Er is geen huidcel die na gebruik van dit masker nog moeilijk zal durven doen. Dit masker moet je wat regelmatiger aanbrengen dan een regulier masker, maar je merkt meteen na gebruik al het verschil. Een stralende huid en de wereld lacht je toe! 

DR. DENNIS GROSS SKINCARE CLARIFYING COLLOIDAL SULFUR MASK (€38)

Voeg wat klei en zwavel samen en - BAM! - je krijgt een hemels masker van Dr. Dennis Gross. Wees gewaarschuwd, de geur van het product is eerder een tegenvaller, maar de werking van het masker is dat allesbehalve! Dit masker zal alle onderliggende onzuiverheden op je huid moeiteloos meenemen. Gebruik deze formule met mate: éénmaal per week is meer dan genoeg. 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video