Oh la la! 5 seksspelletjes om er een pikante avond van te maken met je lief

Print
Oh la la! 5 seksspelletjes om er een pikante avond van te maken met je lief

Foto: Shutterstock

Spelletjes spelen met je partner is iets dat we nooit zouden promoten. Tenzij het gaat om gezelschapsspelletjes, natuurlijk. En in dit geval pikante gezelschapsspelletjes. Nodig dus alvast je playdate uit, want het wordt gezellig vanavond. En het beste van allemaal is: er zijn geen verliezers, alleen maar genot!

 

NAKED TWISTER

Als je Twister op zich al een leuk spel vindt, dan zul je de naakte versie pas helemaal het einde vinden. Voet op rood, zijn hand op geel, en met een beetje geluk sta je al snel in een heel intieme pose. 

 

KIES EEN KAART

Pak een spel kaarten en hang aan elk figuur een andere opdracht vast: harten staat voor kussen, ruiten wat intiem handwerk, schoppen voor een massage en klaveren voor oraal. Pak om de beurt een kaart en voer de opdracht uit. Het getal op de kaart bepaalt hoe lang je elkaar moet verwennen.

 

NIET ZO SNEL

Ga naakt of in je meest sexy lingeriesetje op het bed liggen en laat je vriend halt houden aan de deur. Hij mag enkel een stap dichter zetten telkens hij een vraag over jou correct beantwoordt. Geloof ons, de vonken zullen er vanaf spatten eens hij bij jou in bed geraakt.

 

MYSTERIESPEELTJE

Trek de kleren van je partner uit, zet hem op een stoel en blinddoek hem. Streel vervolgens zijn lichaam met allerlei objecten en laat hem raden wat je in je handen hebt. Heeft hij het goed, dan mag ie een opdrachtje voor jou verzinnen. Draai de rollen om voor een avond voor teasen en genot.

 

ULTIEM VERLANGEN

Een gezelschapsspel dat begint met romantische vragen en geleidelijk aan overgaat naar stomende opdrachten om te eindigen in 'The battle of love'. Klaarkomen is bij deze opdrachten zeker toegestaan. Maar zelfs hier leer je elkaars voorkeuren beter kennen of kun je elkaars seksueel repertoire ontdekken.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video