DROOMJOB: voltijds chocolade eten en ervoor betaald worden!

Print
DROOMJOB: voltijds chocolade eten en ervoor betaald worden!

Foto: Pinterest

Wil jij elke seconde van de dag de chocolade van je vingers likken? Kan jij 24/7 chocolade eten zonder Belgium's Got Talent flan-momentje? Dan is deze job als kwaliteitsmanager in de chocoladefabriek jouw roeping!

Wat moet je kunnen? Net iets meer dan chocolade proeven, jammer genoeg. Steenland Chocolate maakt verschillende chocoladeproducten en verkoopt die over heel de wereld. De contacten met de internationale partners zijn heel belangrijk en de kwaliteitsmanager zal de contactpersoon zijn om hun vragen op vlak van kwaliteit te beantwoorden. Je talenkennis is dus een belangrijk begin. Je moet ook een afgeronde hbo-opleiding levensmiddelentechnologie of iets vergelijkbaars bezitten. Die hebben wij niet, maar onze expertise in chocolade eten maakt dat ongetwijfeld wel goed, hoor. 

Cijfers zijn ook belangrijk! Afhankelijk van je kennis en ervaring verdien je als kwaliteitsmanager tussen de 35.000 en 50.000 euro bruto per jaar. Gemiddeld maakt het bedrijf zo’n vijftig tot zestig ton chocola per dag en daar mag jij onbegrensd van snoepen! Jij hebt alle kennis op zak die je maar wil, dus 50.000 per jaar verdienen om 50 ton chocolade per dag te eten? Sounds like we have a plan! 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video