11x bewijsmateriaal dat jij hem de beste seks bezorgt die hij ooit had!

Print
11x bewijsmateriaal dat jij hem de beste seks bezorgt die hij ooit had!

Foto: Women's Health

Twijfel jij af en toe aan het kwaliteitslabel van jouw kunnen tussen de lakens? Hij zegt wel dat je "alles bent wat hij wil", maar dat kan een leugentje voor bestwil zijn, toch? Die twijfels zijn volstrekt overbodig, maar nu je er toch mee zit, zullen wij jou even uit de nood helpen. Met deze 11 signalen weet je het wel zeker: jij bent de beste sekspartner van zijn leven!

1. Hij heeft een sportatleet-revalidering nodig om er ongedeerd van af te komen

Last van spierpijn? Of nood aan wat druivensuiker achteraf? Dan bestaat er geen twijfel over: dit was intens. 

2. Hij heeft meerdere orgasmes per keer

Indrukwekkend. Enig idee hoe dit voelt voor een man? Het gevoel is vergelijkbaar met iemand die een hele marathon loopt, wint en voelt dat hij eigenlijk nog een tweede marathon kan lopen. Onklopbaar, dus. En daar houden mannen toch van? 

3. Hij valt nadien als een blok in slaap

Geloof het of niet, maar dit is dus wel degelijk een compliment. Het was zo uitputtend dat jij hem in een diepe slaap hebt gebracht gewiegd - ahum ahum -. Net als Doornroosje. 

4. Hij zou voor geen geld een stoeipartijtje overslaan

Als er een hagelstorm over België trekt, er 30 centimeter sneeuw ligt en alle gevangenissen zijn opengebroken met duizenden loslopende criminelen tot gevolg en hij wilt nóg langskomen voor een stevige seksbeurt... Dan moet er wel iéts goed zijn aan jullie seks. 

5. Jullie kunnen acht uren non-stop doorgaan

6. Hij zegt het ook gewoon: "Dit is echt de beste seks die ik ooit gehad heb."

As we all know: mannen zijn simpele - naar eigen zeggen logische - wezens. Ze denken wat ze zeggen en ze zeggen wat ze denken. Dus waarom zou je hem hier dan niet in geloven? 

7. Hij heeft een gigantische glunderende glimlach nadien

8. Whenever. Wherever. 

Jullie hadden Netflix & Chill afgesproken, maar voor je het weet heb jij zin in een stomende plottwist. Je doet dus een subtiele move en hoopt op een happy end. Zolang hij ingaat op jouw actie - welke film het ook is - dan hoef jij je echt nergens zorgen over te maken.

9. Hij overhaast het voorspel niet

Hij vindt elke seconde hartstikke belangrijk en zijn plannen achteraf gaat hij sowieso annuleren, dus waarom zou hij zich haasten? Zeeën van tijd en hij wil ze allemaal aan jou besteden! 

10. Jij laat hem dingen doen die hij nooit eerder heeft gedaan

Als jij hém nog nieuwe dingen bijbrengt, dan ben je echt goed bezig! Zijn sex drive is zowaar jouw project geworden en je mag er gerust je handtekening onder zetten.

11. Hij was vijf minuten geleden nog maagd

Jij bent de facto zijn sekskampioene. Proficiat! 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video